Dette er nytt i Numbers for Mac

Les om de nye funksjonene i Numbers 6.1 for Mac.

Opprett koblinger til sider

Opprett koblinger fra tekst til andre ark i regnearket.

Finn ut mer

Nye måter å redigere tekst på

Nå kan du gi teksten et personlig preg ved å fylle den med forløpninger eller bilder.

Finn ut mer

Bedre tabellredigering

Legg til rader i filtrerte tabeller.

Og mye mer

• Forbedret presisjon med den kraftigere 128-bits beregningsmotoren. Finn ut mer
  • Bind bilder, figurer og ligninger til teksten i tekstbokser slik at de flytter seg med den. Finn ut mer
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Bedre ytelse under redigering og sortering av tabeller.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for Mac.

Nytt i Numbers 6.0 for Mac

• Bruks- og ytelsesforbedringer for smarte kategorier.
  • Lagre egendefinerte figurer som automatisk synkroniseres med alle enhetene dine ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Lag maler som kan brukes som modeller for nye regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når du samarbeider på regneark.
  • Rediger grupperte objekter når du samarbeider.
  • Forbedringer til Excel og kommaseparert verdifilimport.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 5.2 for Mac

• Bruk smarte kategorier til å organisere og sammenfatte tabeller raskt for å få ny innsikt. Les mer
  • Bruk Mørk modus til å gi Numbers et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS MojaveFinn ut mer
  • Med støtte for Kontinuitet-kamera kan du ta bilder eller skanne dokumenter med iPhone eller iPad, så ser du dem automatisk i regnearket på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12Les mer
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett i et regneark.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 5.1 for Mac

• Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret import av CSV og tekst.

Nytt i Numbers 5.0 for Mac

• Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre regneark med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til regneark.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 4.3 for Mac

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 4.2 for Mac

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Les mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatning. Les mer
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Les mer

Nytt i Numbers 4.1 for Mac

• Legg aktuell eller historisk børsinformasjon enkelt til regneark. Les mer
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Erstatt fonter enkelt gjennom et helt regneark.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

1Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Nytt i Numbers 4.0 for Mac

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et regneark med andre samtidig i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer
    • Les mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu
  • Støtte for stort fargerom på bilder