Dette er nytt i Numbers for Mac

Les om de nyeste oppdateringene for Numbers for Mac 5.2.

Smarte kategorier

Organiser og sammenfatt tabeller raskt for å få nye innsikter.

Les mer

Mørk modus

Gi Numbers et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS Mojave.

Finn ut mer

Kontinuitet-kamera

Ta et bilde eller skann et dokument med en iPhone eller iPad, så vises det automatisk i regnearket ditt på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12.

Finn ut mer

Og mye mer

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett i et regneark.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for Mac.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.1

• Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret import av CSV og tekst.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.0

• Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre regneark med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til regneark.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.3

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.1

• Legg aktuell eller historisk børsinformasjon enkelt til regneark. Finn ut mer
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Erstatt fonter enkelt gjennom et helt regneark.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

1Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et regneark sammen med andre til samme tid i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer
    • Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu
  • Støtte for stort fargerom på bilder