Dette er nytt i Numbers for Mac

Les om de nyeste oppdateringene for Numbers for Mac 5.2.

Smarte Kategorier

Organiser og sammenfatt tabeller raskt for å få nye innsikter.

Finn ut mer

Mørk modus

Gi Numbers et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS Mojave.

Kontinuitetskamera

Ta et bilde eller skann et dokument med en iPhone eller iPad, så vises det automatisk i regnearket ditt på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12.

Og mye mer

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett i et regneark.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for Mac.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.1

• Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret import av CSV og tekst.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.0

• Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Krever macOS High SierraLes mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre regneark med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til regneark.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Les mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.3

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Les mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Les mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Les mer
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.1

• Legg aktuell eller historisk børsinformasjon enkelt til regneark. Finn ut mer
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Erstatt fonter enkelt gjennom et helt regneark.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

1Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et regneark sammen med andre til samme tid i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer
    • Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu
  • Støtte for stort fargerom på bilder