Dette er nytt i Numbers for Mac

Les om de nyeste oppdateringene for Numbers for Mac 6.0.

Forbedringer av Smarte kategorier

Stabilitets- og ytelsesforbedringer for Smarte kategorier.

Synkroniser figurer

Lagre egendefinerte figurer som automatisk synkroniseres med alle enhetene dine ved hjelp av iCloud.

Les mer

Synkroniser maler

Opprett maler som kan brukes som en modell for nye regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud.

Les mer

Og mye mer

• Forbedret ytelse når du samarbeider på regneark.
  • Rediger grupperte objekter når du samarbeider.
  • Forbedringer til Excel og kommaseparert verdifilimport.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Les mer

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for Mac.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.2

• Bruk smarte kategorier til å organisere og sammenfatte tabeller raskt for bedre innsikt. Les mer
  • Bruk Mørk modus til å gi Keynote et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS MojaveLes mer
  • Støtte for kontinuitetskamera lar deg ta et bilde eller skanne et dokument med iPhone eller iPad, og det vises automatisk i presentasjonen din på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12Les mer
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett i et regneark.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.1

• Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret import av CSV og tekst.

Dette er nytt i Numbers for Mac 5.0

• Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Krever macOS High SierraLes mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre regneark med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til regneark.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Les mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.3

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med mer enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Les mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Les mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatning. Les mer
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Les mer

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.1

• Legg aktuell eller historisk børsinformasjon enkelt til regneark. Les mer
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Erstatt fonter enkelt gjennom et helt regneark.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

1Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Dette er nytt i Numbers for Mac 4.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et regneark med andre samtidig i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer
    • Les mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu
  • Støtte for stort fargerom på bilder