Dette er nytt i Pages for Mac

Lær alt om de nye funksjonene i Pages 8.1 for Mac.

Nye måter å formgi tekst på

Formgi teksten din ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye omrisstiler.

Les mer

Kombiner dokumenter

Kopier og lim inn sider eller avsnitt fra et dokument til et annet.

Les mer

Koblinger til sider

Legg til koblinger fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument.

Les mer

Og mye mer

• Plasser bilder, figurer og likninger tekstbundet i tekstbokser, slik at de beveger seg med teksten. Les mer
  • Ved hjelp av ansiktsgjenkjenning blir personer i bilder plassert på en smart måte i plassholdere og objekter.
  • Bruk en masterside på nytt slik at tekst- og mediaplassholderne går tilbake til stilen og plasseringen de hadde som standard. Les mer
  • Bruk nye maler for romaner til å lage bøker (kun tilgjengelig på engelsk).

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for Mac.

Nytt i Pages 8.0 for Mac

• Bruk den nye innholdsfortegnelsen til å navigere i dokumenter og bøker på en enkel måte. Finn ut mer
  • Synkroniser egendefinerte figurer automatisk til alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Synkroniser egendefinerte maler automatisk til alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Legg til hjelpelinjer i mastersider for å gjøre oppsett enklere.
  • Forbedret ytelse når dere samarbeider på dokumenter.
  • Sett inn innholdsfortegnelse og rediger grupperte objekter når dere samarbeider.
  • Nå kan du skrive vertikalt i hele dokumentet eller i individuelle tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Nytt i Pages 7.3 for Mac

Legg ut bøkene dine til salgs eller for nedlasting på Apple Books. Finn ut mer

Nytt i Pages 7.2 for Mac

• Bruk Mørk modus for å gi Pages et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS MojaveFinn ut mer
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett på en side. Finn ut mer
  • Med støtte for Kontinuitet-kamera kan du ta bilder eller skanne dokumenter med iPhone eller iPad, så ser du dem automatisk blant dokumentene dine på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Pages 7.1 for Mac

• Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Pages 7.0 for Mac

• Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Vis to sider ved siden av hverandre, og formater dem som dobbeltside. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til dokumenter.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Nytt i Pages 6.3 for Mac

• Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i forhåndsvisning og i andre PDF-visningsapper.
  • Dra og slipp rader i tabeller som går over flere sider. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer

Nytt i Pages 6.2 for Mac

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatning. Finn ut mer
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast layout. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse ved samarbeid. Finn ut mer
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.
  • Aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid ved forrige markedsdag. Finn ut mer

Nytt i Pages 6.1 for Mac

• Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet til en annen på en enkel måte. Finn ut mer
  • Legg inn elegante matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Finn ut mer
  • Erstatt fonter i et helt dokument på en enkel måte.
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Nye aksje- og valutafunksjoner gir oppdaterte verdipapirdata i tabeller.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Nytt i Pages 6.0.5 for Mac

• Med støtte for Touch Bar på nye MacBook Pro kan du enkelt redigere tekst, figurer, tabeller og diagrammer.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Pages 6.0 for Mac

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et dokument samtidig med andre i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer.
    • Finn ut mer
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere dokumenter i ett vindu.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.