Hva er nytt i Pages for Mac

Les om de nyeste oppdateringene for Pages for Mac 7.2.

en Mikrofon

Ta opp lyd

Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd rett på en side.

Finn ut mer

en Halvmåne

Mørk modus

Gi Pages et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS Mojave.

Kamerasymbolet

Kontinuitetskamera

Ta et bilde eller skann et dokument med en iPhone eller iPad, så ser du det automatisk blant dokumentene dine på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12.

Og mye mer

• Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for Mac.

Dette er nytt i Pages for Mac 7.1

• Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages for Mac 7.0

• Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Vis to sider side ved side og formater dem som dobbeltside. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til dokumenter.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Pages for Mac 6.3

• Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i forhåndsvisning og i andre PDF-visningsapper.
  • Dra og slipp rader i tabeller som går over flere sider.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer

Dette er nytt i Pages for Mac 6.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatning. Finn ut mer
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast layout. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse ved samarbeid. Finn ut mer
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.
  • Aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid ved forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages for Mac 6.1

• Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet til en annen på en enkel måte. Finn ut mer
  • Legg inn elegante matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Erstatt fonter i et helt dokument på en enkel måte.
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Nye aksje- og valutafunksjoner gir oppdaterte verdipapirdata i tabeller.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Pages for Mac 6.0.5

• Støtte for Touch Bar på den nye MacBook Pro-maskinen gjør at du enkelt kan redigere tekst, figurer, tabeller og diagrammer.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages for Mac 6.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta)
    • Rediger et dokument sammen med andre til samme tid i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer.
    • Finn ut mer
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere dokumenter i ett vindu.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.