Send og lagre GIF-er på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Meldinger-appen i iOS 10 og nyere finner du enkelt hundrevis av populære GIF-er i #images som du kan legge til i meldingene dine.

#images er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand, Irland, Frankrike, Tyskland, India, India, Singapore, Filippinene og Japan.

Legg til en GIF fra #images

Bruk #images i Meldinger-appen til å finne og dele GIF-er med kontaktene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger, trykk på  og oppgi en kontakt eller trykk på en eksisterende samtale.
  2. Trykk på  og deretter på .
  3. For å søke etter en spesifikk GIF trykker du på Finn bilder, og deretter angir du et nøkkelord, som for eksempel «bursdag».
  4. Trykk på GIF-en for å legge den til i meldingen.
  5. Trykk på  for å sende.

GIF-er fra #images animerer bare i Meldinger-appen på Apple-enheter.

Lagre en GIF

Du kan lagre en GIF du mottar i en melding, til Bilder-appen på iOS-enheten. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger.
  2. Åpne meldingen som har GIF-en du sendte tidligere, som du vil lagre.
  3. Trykk og hold på GIF-en, og trykk deretter på Lagre. Hvis du har en iPhone 6s eller nyere, kan du bruke 3D Touch til å lagre en GIF. Bare trykk hardt på GIF-en, sveip opp og trykk på Lagre.

Rapporter et problem med et bilde

Hvis du har et problem når det gjelder innhold du har funnet i #images, kan du rapportere det:

1. Trykk på , og søk etter bildet du vil rapportere.
  2. Når du finner bildet, trykker du på og holder bildet for å se en større forhåndsvisning.
  3. Trykk på appnavnet under bildet for å åpne bildets nettsted i Safari.
  4. Trykk på  og deretter på Mail.
  5. Send nettstedet på e-post til images-reports@apple.com med en beskrivelse av problemet ditt.

Hvis du har et krav eller spørsmål om brudd på opphavsrett, kan du rapportere det her.

Hvis #images ikke er i appskuffen

Sørg for at #images-appen er aktivert:

1. Trykk på  for å åpne appskuffen. Sveip til venstre i appskuffen og trykk på .
  2. Trykk på Rediger og deretter på  for å legge til #images-appen.

Sørg for at tastaturet ditt er angitt til et støttet språk og en støttet region. Gå til Innstillinger > Generelt > Språk og region.

#images-appen er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand, Irland, India, Singapore, Filippinene og Japan.

Les mer

Bruk iMessage-apper til å samarbeide med andre, dekorere meldinger med etiketter, dele sanger og mye mer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.