Ta et skjermbilde på iPhone

Lagre det som er på skjermen, på en rask måte.

Slik tar du et skjermbilde på iPhone 14 og andre modeller med Face ID

1. Trykk på sideknappen og volum opp-knappen samtidig.

Piler som peker på side- og volum opp-knappene på en telefon med Face ID, som iPhone 14
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.

3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Slik tar du skjermbilder på iPhone-modeller med Touch ID og sideknapp

1. Trykk på sideknappen og Hjem-knappen samtidig.

Bildet viser piler som peker på side- og Hjem-knappene
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.

3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Slik tar du skjermbilder på iPhone-modeller med Touch ID og toppknapp

1. Trykk på toppknappen og Hjem-knappen samtidig.

Bildet viser piler som peker på topp- og Hjem-knappene
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.

3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Her finner du skjermbilder

Åpne Bilder, og gå deretter til Albumer > Medietyper > Skjermbilder.