Bruk iMessage-apper på iPhone og iPad

Med iMessage-apper kan du samarbeide med andre i en samtale, dekorere meldinger med klistremerker, dele en sang med mer – uten å forlate Meldinger.

En iPhone som viser iMessage-apper i en meldingssamtale

Kom i gang

Finn iMessage-apper

1. Åpne Meldinger.

2. Trykk på Ny melding-knappenNy melding-knappen for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.

3. Trykk på Pluss-knappenPluss-knappen for å finne appen du vil bruke.

En iPhone som viser hvordan du finner iMessage-apper
  4. Sveip opp for å se flere av appene dine.

iMessage-apper som installeres automatisk

Fra og med iOS 17 installeres flere iMesssage-apper som standard.

Alternativ bildetekst

Butikk: Last ned iMessage-apper for å bruke dem med Meldinger.

Alternativ bildetekst

Bilder: Legg raskt til bilder i meldingene dine, direkte fra appen.

Alternativ bildetekst

Musikk: Del nylig spilte sanger fra Apple Music.

Alternativ bildetekst

Digital Touch: Bruk Digital Touch til å sende tegninger, trykk, kyss, hjerteslag med mer.

Alternativ bildetekst

#images*: Finn hundrevis av populære GIF-er du kan legge til i meldingene dine.

Alternativ bildetekst

Apple Cash: Send og motta penger med personer du kjenner.*

Alternativ bildetekst

Memoji: Lag og del en animert Memoji som bruker stemmen din og speiler ansiktsuttrykkene dine.**

Alternativ bildetekst

Oppfølging: Varsle en venn eller et familiemedlem automatisk når du kommer fram dit du skal, for eksempel hjemme hos deg selv.

Alternativ bildetekst

Klistremerker: Lag tilpassede Live-klistremerker eller Memoji-klistremerker som passer til personligheten og humøret ditt.

Alternativ bildetekst

Posisjon: Del posisjonen din eller be om en venns posisjon. Når noen deler en posisjon med deg, kan du se den direkte i samtalen.

Alternativ bildetekst

Lyd: Ta opp og del klipp med stemmen din eller annen lyd.

*#images og Apple Cash er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Hvis du oppdager et problem eller lurer på noe om innholdet i #images, kan du rapportere innholdet eller fjerne #images-appen.

Last ned iMessage-apper

I App Store for iMessage kan du finne og laste ned apper du kan bruke med iMessage. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger.

2. Start en ny melding eller åpne en samtale, og trykk deretter på Pluss-knappenPluss-knappen.

3. Trykk på Store-symboletStore-symbolet.

4. Trykk på Hent-knappenHent-knappen eller prissymbolet ved siden av appen du vil laste ned, og trykk deretter på Installer. Du må kanskje skrive inn Apple-ID-passordet ditt for å fullføre kjøpet.

5. Sveip ned eller trykk på Lukk-knappenLukk-knappen for å gå tilbake til meldingen.

En iPhone som viser hvordan du laster ned iMessage-apper fra App Store

Noen apper lar deg foreta ytterligere kjøp i appen. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du bruke Spør om kjøp til å kontrollere appnedlastinger og kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i app.

Omorganiser iMessage-apper

Legg til apper i Favoritter, slik at du kan åpne dem raskt fra appskuffen. Du kan også bytte rekkefølge på appene i appskuffen, fjerne de du ikke vil ha og mer.

1. Åpne Meldinger.

2. Start en ny melding eller åpne en samtale, og trykk deretter på Pluss-knappenPluss-knappen.

3. Trykk og hold på et appsymbol på listen til det krymper litt, og dra det deretter til plasseringen du velger.

En iPhone som viser hvordan du omorganiserer iMessage-apper
  4. Hvis du vil flytte appsymbolet til en annen side, drar du det til toppen eller bunnen av skjermen. Du må kanskje vente en liten stund før den nye siden vises.

Slå iMessage-apper på eller av

1. Gå til Innstillinger > Meldinger > iMessage-apper.

2. Trykk på appen for å slå den på eller av.

En iPhone som viser hvordan du slår iMessage-apper på eller av

Du kan også slette en app eller fjerne en app fra Hjem-skjermen.

Hvis du ombestemmer deg, kan du laste ned appene på nytt fra App Store.

Gjør mer med iMessage

Bruk App Store på en iPhone, iPad, Apple TV eller datamaskin til å laste ned apper.