Hvis du ikke kan overføre Suica-kort til iPhone eller Apple Watch

Hvis du trenger hjelp med å overføre Suica-kort til Apple Pay på iPhone eller Apple Watch, kan du prøve trinnene nedenfor.

Sørg for at du kan legge til kort

Sjekk Apple Pay på systemstatussiden. Hvis det finnes et problem, kan du prøve på nytt når det er løst. Hvis det ikke finnes noe problem, må du sørge for at du bruker en støttet enhet: 1,2

• iPhone 7 eller iPhone 7 Plus kjøpt i Japan (for betaling av kollektivtransport og betaling i butikker, i apper og på nettet i Safari)
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR
  • Apple Watch Series 2 kjøpt i Japan og koblet sammen med en iPhone (for betaling av kollektivtransport og betaling i butikker og apper)
  • Apple Watch Series 3 eller Apple Watch Series 4

Prøv å legge til et Suica-kort

Etter hvert trinn kan du sjekke om du kan legge Suica-kortet til Apple Pay:

1. Sjekk at landet eller regionen på enheten er angitt til Japan.
    • På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > Språk og region. Deretter ruller du til Region.
    • Åpne Apple Watch-appen på iPhone for Apple Watch. Deretter går du til Min Apple Watch-fanen og trykker på Generelt > Språk og region. Der sjekker du regionformatet ditt.
  2. Fødselsdatoen din kreves bare hvis du prøver å legge My Suica eller Commuter Suica til Apple Pay. Bruk den samme fødselsdatoen du skrev inn da du kjøpte det fysiske Suica-kortet ditt.
  3. Sørg for at det fysiske Suica-kortet ligger på en flat, ikke-metallisk overflate. Legg den øverste delen av iPhone på midten av Suica-kortet. Hold den der inntil overføringen er fullført – det kan ta opptil et minutt. Det kan også hjelpe å holde Suica-kortet og iPhone i hånden.
    Legg til et Suica-kort på iPhone
  4. Sørg for at beløpet på Suica-kortet ikke overskrider 19 500 yen.
  5. Du kan legge til et kredittkort med en Suica-saldo ved å trykke på Kredittkort eller Forhåndsbetalt kort i Wallet. Kun kredittkortet blir lagt til Apple Pay. Suica-kortet kan ikke legges til, og saldoen på Suica-kortet blir værende på plastkortet.
  6. Enkelte Suica-kort (f.eks. Commuter Student Suica-kort) må kanskje bekreftes før du kan legge dem til Apple Pay. Hvis du vil ha mer informasjon om ytterligere funksjonalitet med Suica-kort i Apple Pay, laster du ned og registrerer deg i Suica-appen på iPhone.
  7. Start iPhone eller Apple Watch på nytt.
  8. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller watchOS.

My Suica- og Commuter Suica-kort med navn i romaji eller internasjonale telefonnumre støttes ikke. Pasmo-kort og andre reisekort støttes ikke.

Hvis du prøver å legge et ytterligere kort til Apple Pay, må du sørge for at navnet på det andre kortet samsvarer med fornavnet på My Suica- og Commuter Suica-kortet ditt. Hvis du har forskjellige navn på flere kort, laster du ned og registrerer deg i Suica-appen på iOS, og deretter ringer du Mobile Suica-kundestøtten på 0570-78-3049.

Fra klokken 00.30 til 05.00 JST er mange Suica-funksjoner utilgjengelig for kunder. Dette inkluderer å legge til kort, legge til penger på Suica-kort og suspendere eller fjerne kort fra Finn iPhone og iCloud.com.

1. Apple Pay er ikke tilgjengelig for barn under 13 år. Aldersgrensen kan være forskjellig i ulike land og regioner.
  2. Sørg for at du logger på iCloud på alle enhetene dine. På iOS-enheten din må du konfigurere Face ID, Touch ID eller en kode. På Apple Watch må du konfigurere en sikkerhetskode. Hvis du logger av iCloud eller fjerner sikkerhetskoden din, fjernes alle kredittkort, debetkort, forhåndsbetalte kort, reisekort, ID-kort for studenter og Suica-kort fra den enheten.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.