Om sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.7 og 7.7.7 for AirPort-basestasjon

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.7 og 7.7.7 for AirPort-basestasjon.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Finn ut mer om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Finn ut mer om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Finn ut mer om andre sikkerhetsoppdateringer på Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Firmwareoppdatering 7.6.7 og 7.7.7 for AirPort-basestasjon

• Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme-, og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n og AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11ac

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand kjøre vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med skadet minne i DNS-dataparsingen. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2015-7029: Alexandre Helie

Installeringsmerknad for firmwareoppdateringer 7.6.7 og 7.7.7 for AirPort-basestasjon

Firmwareversjon 7.6.7 og 7.7.7 er installert på AirPort Express-, AirPort Extreme-, og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n, i tillegg til AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11ac som bruker AirPort-verktøy for Mac eller iOS.

Bruk AirPort-verktøy 6.3.1 eller nyere på OS X eller AirPort-verktøy 1.3.1 eller nyere på iOS for å oppgradere til firmwareversjon 7.6.7 and 7.7.7.

Du kan laste ned AirPort-verktøy for Mac på Apple-nedlasting og AirPort-verktøy for iOS på App Store – helt gratis.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.