Last ned apper og spill på iPhone eller iPad

Finn apper du kommer til å like, på iPhone eller iPad.

Slik henter du apper

1. Åpne App Store-appen på iPhone eller iPad.
  2. Bla gjennom I dag-, Spill-, Apper- og Arcade-fanene for å finne apper du liker. Eller trykk på Søk-fanen for å se etter noe spesifikt. Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.
    En iPhone som viser søkefanen nederst på skjermen i App Store.
  3. Trykk eller klikk på prisen eller Hent-knappen. Hvis du ser «Åpne»-knappen i stedet for en pris eller «Hent»-knappen, har du allerede kjøpt eller lastet ned den aktuelle appen.

Hvis programmet vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er programmet gratis. Du blir ikke belastet for å laste ned programmer som er gratis. I enkelte gratisprogrammer kan du foreta kjøp eller registrere abonnementer i programmet. Med abonnementer og kjøp i apper får du blant annet tilgang til flere funksjoner og mer innhold.

Finn ut mer om kjøp og abonnementer i apper

Slik finner du apper du har kjøpt

Hvis du ikke finner App Store

Hvis App Store mangler på enheten din, kan foreldrekontroller være aktivert. Tilpass innstillingene for Kjøp i iTunes og App Store, og sørg for at du velger «Tillat» for Appinnstallering-innstillingen. App Store skal vises på enheten din igjen.

Hvis du fortsatt ikke finner App Store, kan du sveipe for å søke etter den.

Hvis du får problemer med å laste ned programmer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.