Last ned apper og spill på iPhone eller iPad

Finn apper du kommer til å like, på iPhone, iPad eller iPod touch.

Slik henter du apper

1. Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Bla gjennom eller søk etter appen du vil laste ned. Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.
  3. Trykk eller klikk på prisen eller Hent-knappen. Hvis du ser «Åpne»-knappen i stedet for en pris eller «Hent»-knappen, har du allerede kjøpt eller lastet ned programmet.

Hvis programmet vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er programmet gratis. Du blir ikke belastet for å laste ned programmer som er gratis. I enkelte gratisprogrammer kan du foreta kjøp eller registrere abonnementer i programmet. Med abonnementer og kjøp i programmer får du blant annet tilgang til flere funksjoner og mer innhold. Finn ut mer om kjøp i app og abonnementer.

Slik finner du apper du har kjøpt

Du kan finne appene dine i appbiblioteket

Hvis du kjøpte en iMessage-app, kan du finne appen i Meldinger.

Du kan også se en liste over apper du har kjøpt, og laste dem ned på nytt. Når du laster ned en app du har kjøpt tidligere, slipper du å betale for den på nytt.

Hvis du ikke finner App Store

Hvis App Store mangler på enheten din, kan foreldrekontroller være aktivert. Tilpass kjøpsinnstillinger for iTunes og App Store, og sørg for at du velger «Tillat» for Appinnstallering-innstillingen. App Store skal vises igjen på enheten din.

Hvis du fremdeles ikke finner App Store, kan du søke etter det.

Hvis du får problemer med å laste ned programmer

For å kunne kjøpe programmer fra App Store trenger du en Apple-ID og en betalingsmåte. Selv om du bare laster ned gratisprogrammer, må du uansett kanskje registrere en betalingsmåte.

Hvis en app ikke fungerer

Finn ut hvordan du kjøper og bruker apper på andre Apple-enheter

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.