Last ned apper og spill fra App Store

Bruk App Store til å finne, kjøpe og laste ned apper på Apple-enheten.

App Store-symbolet

Du kan bla gjennom og kjøpe apper i App Store på iPhone, iPad, iPod touchpå Apple Watchpå Mac eller på Apple TV.

Bla gjennom og kjøp

Du trenger en gyldig Apple-ID for å laste ned og kjøpe apper fra App Store. Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester. Hvis du bruker andre Apple-tjenester, som for eksempel iCloud, logger du på App Store med den samme Apple-ID-en. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en.

Hvis du er i App Store på en av enhetene dine og ser last ned-knappen last ned i nærheten av en app, har du allerede kjøpt eller lastet ned den appen. Hvis du trykker eller klikker på last ned-knappen last ned, blir appen lastet ned til enheten på nytt, men du må ikke betale for den på nytt. Du kan også se en liste over apper du har kjøpt, og laste dem ned på nytt.

Finn ut hvilke betalingsmåter du kan bruke til å kjøpe apper og annet innhold. Du kan også opprette en Apple-ID uten en betalingsmåte når du laster ned en kostnadsfri app.

Slik kjøper du apper på iPhone, iPad eller iPod touch

iPad og iPhone som viser Carrot Weather-appen i App Store.

1. Trykk på App Store på Hjem-skjermen.
  2. Bla eller søk etter appen du vil laste ned, og trykk deretter på appen.
  3. Trykk på prisen, eller trykk på Hent. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
    Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.

Når en app er ferdig nedlastet, kan du flytte den til et annet sted på Hjem-skjermen. Apper holder seg oppdatert som standard, men du kan finne ut mer om å oppdatere apper.

I enkelte apper kan du gjøre tilleggskjøp. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du bruke Spør om kjøp slik at barna må få tillatelse før de gjennomfører kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i apper.

Hvis en app selges med en iMessage-app eller klistremerkepakke, kan du åpne den i Meldinger.

Slik kjøper du apper på Apple Watch

Med watchOS 6 kan du laste ned apper direkte fra App Store til Apple Watch. Du kan også legge til apper på Apple Watch fra en iPhone.

Apple Watch som viser Carrot Weather-appen i App Store.

1. Åpne App Store-appen.
  2. Bla eller søk etter appen du vil laste ned, og trykk deretter på appen.
  3. Trykk på prisen, eller trykk på Hent. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

Apper holder seg oppdatert som standard, men du kan finne ut mer om å oppdatere apper.

Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du bruke Spør om kjøp slik at barna må få tillatelse før de laster ned en app.

Slik kjøper du apper på Mac

Mac-datamaskin som viser Carrot Weather-appen i App Store.

1. Åpne App Store.
  2. Bla gjennom eller søk etter appen du vil laste ned. Apper for iPhone, iPad og iPod touch har ikke alltid en versjon for Mac.
  3. Klikk på appen.
  4. Klikk på prisen, og klikk deretter på Kjøp app. Hvis du ikke ser en pris, klikker du på Hent og deretter Installer app. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en. Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.

Etter at appen er ferdig nedlastet, kan du finne den og holde den organisert i Launchpad. Apper holder seg oppdatert som standard, men du kan finne ut mer om å oppdatere apper.

I enkelte apper kan du gjøre tilleggskjøp. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du bruke Spør om kjøp slik at barna må få tillatelse før de gjennomfører kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i app

Slik kjøper du apper på Apple TV

Apple TV som viser Carrot Weather-appen i App Store.

1. Åpne App Store på Apple TV.
  2. Bla eller søk etter appen du vil laste ned, og velg appen.
  3. Velg prisen eller velg Hent. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
    Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.

Etter at appen er ferdig nedlastet, kan du flytte den rundt på Hjem-skjermen. Appene dine blir automatisk oppdatert.

I enkelte apper kan du gjøre tilleggskjøp. Du kan bruke Restriksjoner for å begrense, blokkere eller tillate kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i apper

App Store er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Få informasjon om en app

iPad og iPhone som viser informasjon om en app, inkludert filstørrelse, kompatibilitet, aldersgrense og andre detaljer.

Hvis du vil ha spesifikk informasjon om en app, som hvilke språk appen er tilgjengelig på, appens filstørrelse eller kompatibilitet med andre Apple-enheter, ruller du ned til bunnen av siden for appen. Du kan kanskje trykke på enkelte deler for å finne ut mer.

Du kan også kontakte apputvikleren for å få hjelp med funksjonaliteten til en app.

Få hjelp med fakturering

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.