Slå på synstolking på Apple TV

Du kan slå på synstolking på Apple TV for å få beskrevet scener i videoer.

Hvis videoen du ser på inkluderer synstolking, kan du finne dette i Undertekster-menyen. Mens du ser en video:

• Apple TV: Dra ned på Touch-flaten på fjernkontrollen for å vise Info-panelet, og dra deretter til høyre for å se Undertekster-panelet. Dra ned og velg alternativet du vil bruke.
  • Apple TV (2. og 3. generasjon): Hold nede Velg i tre sekunder for å vise Undertekster-fanen. Velg alternativet du vil bruke.

Angi lydvalg

Hvis du ønsker at videoer skal bruke synstolking som standard:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Velg Synstolking.

Les mer

Det er ikke alle videoer som inkluderer synstolkingsspor. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjeparter har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser lydkontroller når du ser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på synstolking på andre enheter ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.