Slå på synstolking på Apple TV

På Apple TV kan du aktivere synstolking slik at handlingen i videoer beskrives for deg.

Hvis videoen du ser på, inkluderer synstolking, kan du finne dem i Undertekster-menyen. Mens du ser på en video:

• Apple TV (4. generasjon): Dra ned på berøringsflaten for å åpne infopanelet, og dra deretter til høyre for å åpne Undertekster-panelet. Dra ned og marker valget du vil bruke.
  • Apple TV (2. eller 3. generasjon): Hold inne Velg på fjernkontrollen i tre sekunder for å åpne Undertekster-fanen. Marker valget du vil bruke.

Angi lydinnstillinger

Hvis du vil bruke synstolking i videoer som standard:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Velg Synstolking.

Les mer

Noen videoer inkluderer ikke spor med synstolking. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjepart har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser kontroller for lyd når du viser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på synstolking på andre enheter ved å følge trinnene nedenfor:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.