Slå på synstolking på Apple TV

Du kan slå på synstolking på Apple TV for å få beskrevet scener i videoer.

Hvis videoen du ser på inkluderer synstolking, kan du finne dette i Undertekster-menyen. Mens du ser en video:

• Apple TV 4K og Apple TV HD: Dra ned på Touch-flaten på fjernkontrollen for å vise Info-panelet, og dra deretter til høyre for å se Undertekster-panelet. Dra ned og velg alternativet du vil bruke.
  • Apple TV (3. generasjon): Hold nede Velg i tre sekunder for å vise Undertekster-fanen. Velg alternativet du vil bruke.

Angi lydvalg

Hvis du ønsker at videoer skal bruke synstolking som standard:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Velg Synstolking.

Les mer

Det er ikke alle videoer som inkluderer synstolkingsspor. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Noen apper fra tredjepart har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser lydkontroller når du ser en video fra en app, ser du i dokumentasjonen eller kontakter apputvikleren for å få mer informasjon.

For å slå på synstolking på andre enheter velger du en enhet nedenfor og følger fremgangsmåten:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.