Lad iPhone med Smart Battery Case

Smart Battery Case beskytter og lader iPhone 6, iPhone 6s og iPhone 7 slik at du får mer tid til å bruke enheten. Les om hvordan du bruker Smart Battery Case.

Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.

Ta dekselet på og av

Ta dekselet på ved å trekke toppen av dekselet og skyve inn iPhone. Ta dekselet av ved å trekke toppen av dekselet bakover og skyve iPhone oppover. Skyv oppover – ikke mot deg – slik at du ikke skader kontakten.

Lad iPhone – uansett hvor du er

Når du setter iPhone i et Smart Battery Case som har batterilading, lades iPhone automatisk.

Lad dekselet og iPhone

1. Med dekselet festet til iPhone kobler du Lightning-til-USB-kabelen som fulgte med iPhone, til Lightning-kontakten på dekselet.
  2. Koble den andre enden av kabelen til en Apple USB-strømadapter, og koble deretter adapteren til et strømuttak.

Du kan også lade Smart Battery Case uten iPhone.

Sjekk ladenivået

Når du fester iPhone til dekselet, vises ladestatusen på låseskjermen. Statusen vises også når du kobler dekselet til eller fra strømforsyningen. Hvis du allerede har festet iPhone til dekselet, kan du se ladestatusen i Dagsoversikt på iPhone.

Låst skjerm

Dagsoversikt

Når iPhone ikke har på dekselet, lyser en grønn statuslampe når dekselet er fulladet.

Rask lading

Du oppnår raskest lading ved å bruke en Apple 10 W eller 12 W USB-strømadapter. Når du må lade iPhone eller dekselet så raskt som mulig, bør du unngå å bruke prosessorintensive apper som spill eller videoredigering.

Hvis du ikke kan bruke tilbehør når du bruker Smart Battery Case

Hvis du ikke kan bruke Apple- eller Made for iPhone-tilbehør med Smart Battery Case, følger du denne fremgangsmåten:

1. Koble fra tilbehøret, og koble det til igjen.
  2. Omstart iPhone.
  3. Ta iPhone ut av dekselet og ta dekselet på igjen.

Hvis Smart Battery Case ikke vil lade

Følg denne fremgangsmåten. Prøv på nytt etter hvert trinn:

1. Koble Lightning-til-USB-kabelen fra strømforsyningen, og koble den til igjen.
  2. Hvis iPhone har dekselet på, tar du av dekselet og tar det på igjen.

Hvis iPhone ikke vil lade

Følg denne fremgangsmåten. Prøv på nytt etter hvert trinn:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.
  2. Hvis du har koblet tilbehør til dekselet, kobler du fra tilbehøret.
  3. Omstart iPhone.
  4. Ta iPhone ut av dekselet og ta dekselet på igjen.

Finn ut mer

• Smart Battery Case er ikke kompatibelt med iPhone 8 eller nyere.
  • Hvis du trenger mer hjelp med Smart Battery Case, kan du kontakte Apple-kundestøtte.