Bruk widgeter på iPhone, iPad og iPod touch

Bruk widgeter for å få tidsriktig informasjon fra favorittappene dine på et øyeblikk.

Finn widgeter i I dag-visningen

Med widgeter får du informasjon fra favorittappene dine, som Nyheter og Aksjer. Du kan se widgetene dine fra I dag-visningen. Bare sveip til høyre over Hjem-skjermen, den låste skjermen eller når du ser på varslingene dine.

For å se mer informasjon fra en widget trykker du på .

Bare trykk på widgeten for å åpne appen den tilhører.

Legg til eller fjern widgeter fra I dag-visningen

Du kan legge til og fjerne widgeter, eller du kan bytte rekkefølge på dem slik at favorittene dine er øverst.

1. Sveip til høyre over Hjem-skjermen eller den låste skjermen.
  2. Rull ned til bunnen, og trykk på Rediger.
  3. Trykk på  for å legge til en widget. Trykk på  for å fjerne en widget. For å bytte rekkefølge på widgeter trykker du og holder på  ved siden av appene, og deretter drar du dem i den rekkefølgen du ønsker.
  4. Trykk på Ferdig for å avslutte.

Med en iPad med iPadOS og layouten Flere apper på Hjem-skjermen kan du til og med lagre widgetene dine, slik at de alltid blir værende på Hjem-skjermen. Følg trinn 1 og 2, slå på Behold på Hjem-skjermen, og trykk på Ferdig.

For at du skal se Batterier-widgeten, må enheten være koblet til en annen Bluetooth-enhet eller Bluetooth-tilbehør som støttes.

Bruk hurtighandlinger til å se og legge til widgeter

På iPhone 6s og nyere kan du trykke hardt på et appsymbol for å sjekke været, aksjer og annen informasjon raskt, direkte fra Hjem-skjermen. Trykk på Legg til for å legge til appen i I dag-visningen.

Her er apper du kan legge til i widgeter:

• Aktivitet
  • Kalender
  • Kontakter
  • FaceTime
  • Filer
  • Mail
  • Kart
  • Musikk
  • Nyheter
  • Notater
  • Telefon
  • Bilder
  • Podkaster
  • Påminnelser
  • Snarveier
  • Aksjer
  • Tips
  • TV
  • Været

Noen widgeter kan variere etter land eller region.