Bruk widgeter på iPhone, iPad og iPod touch

Med widgeter får du rask informasjon fra favorittappene dine ved et øyekast.

Finn widgeter i I dag-visningen

Med widgeter får du informasjon fra favorittappene dine, som Nyheter og Aksjer. Du kan se widgetene dine fra I dag-visningen. Bare sveip til høyre over Hjem-skjermen, den låste skjermen eller når du ser på varslingene dine.

Trykk på Vis mer for å se mer informasjon fra en widget.

Bare trykk på widgeten for å åpne appen den tilhører.

Legg til eller fjern widgeter fra I dag-visningen

Du kan legge til og fjerne widgeter, eller du kan bytte rekkefølge på dem slik at favorittene dine er øverst.

1. Sveip til høyre over Hjem-skjermen eller den låste skjermen.
  2. Rull ned til bunnen, og trykk på Rediger.
  3. Trykk på  for å legge til en widget. Trykk på  for å fjerne en widget. For å bytte rekkefølge på widgeter, trykker du og holder på  ved siden av appene, og deretter drar du dem i den rekkefølgen du ønsker.
  4. Trykk på Ferdig for å avslutte.

For å se Batteri-widgeten må iOS-enheten være tilkoblet en annen støttet Bluetooth-enhet eller tilbehør.

Bruk 3D Touch for å vise og legge til widgeter

På iPhone 6s og nyere kan du bruke 3D Touch for å vise widgeter fra Hjem-skjermen. Bare trykk hardt på et app-symbol for å sjekke vær, aksjer eller se annen informasjon. Trykk på Legg til widget for å legge til appen i I dag-visningen.

Her er apper du kan legge til i widgeter:

• Aktivitet
  • Kalender
  • Kontakter
  • FaceTime
  • Finn venner
  • Hjem
  • Mail
  • Kart
  • Musikk
  • Nyheter
  • Notater
  • Telefon
  • Bilder
  • Påminnelser
  • Aksjer
  • Tips
  • Været

Noen widgeter kan variere etter land eller region.