Oppnå Aktivitet-priser ved å bruke Apple Watch

Du kan oppnå priser for personlige rekorder, perioder med hell og store milepæler ved å bruke Apple Watch. Sjekk Aktivitet-appen på klokken din eller iPhone for å finne ut hva du allerede har oppnådd, og hva du kan begynne å jobbe mot.

Pris for Perfekt uke (oppreist) i Aktivitet-appen på iPhone X.

Oppnå priser

For å oppnå priser bruker du treningsapper på Apple Watch for å nå målene dine. Du kan bruke Aktivitet-appen eller Trening-appen.

Når du oppnår priser, får du varsler på Apple Watch. Noen priser kan oppnås flere ganger. Du kan for eksempel oppnå prisen Perfekt uke (oppreist) mer enn én gang.

Se prisene dine

For å finne ut hvordan du oppnår hver pris åpner du Aktivitet-appen på Apple Watch, sveiper mot venstre til Priser-skjermen, og deretter trykker du på en pris. Du kan også gjøre dette i Aktivitet-appen på iPhone: Trykk på Priser-fanen, og trykk deretter på en pris.

For å se når du oppnådde en pris og hvorfor, trykker du på prisen. Sveip til venstre eller høyre for å se baksiden av prisen.

Utfordringen Ring inn det nye året på Apple Watch.

Oppnå spesielle priser for aktivitetsutfordringer

Av og til kan du fullføre en spesiell aktivitetsutfordring og oppnå en spesiell pris, som utfordringen Ring inn det nye året. Før utfordringen begynner, mottar du en melding fra Aktivitet-appen på Apple Watch om hvordan du oppnår den spesielle prisen. Hver måned kan du også fullføre en tilpasset månedlig utfordring som er valgt spesielt for deg.

Du kan se disse spesielle utfordringene i Aktivitet-appen på Apple Watch eller iPhone når de er tilgjengelige. Disse utfordringene er kun tilgjengelige i et begrenset tidsrom, og hvis du ikke oppnår prisen i den angitte perioden, er den ikke tilgjengelig lenger.

Oppnå spesielle priser for aktivitetskonkurranser

Du kan også oppnå priser ved å delta i konkurranser med vennene dine. I løpet av konkurransen får du poeng basert på hvor mange prosent av Aktivitet-sirklene dine du fullfører. Når konkurransen er fullført, kan du oppnå en pris: enten en pris for deltakelse, eller hvis du vinner, en pris som er unik for konkurransen.

Finn ut hvordan du utfordrer venner til å konkurrere

Få hjelp

Finn emnet nedenfor. Kontakt Apple-kundestøtte hvis du ikke ser emnet.

Hvis du fullfører et mål, men ikke oppnår noen pris

Du oppnår prisen innen 9 dager etter å ha fullført aktivitetsutfordringen.

Hvis du ikke ser aktivitetsutfordringer på iPhone eller Apple Watch

Hvis en aktivitetsutfordring allerede har skjedd, vises den ikke under Priser-fanen.

Se etter hvert trinn om utfordringen vises:

1. Forsikre deg om at programvaren på iPhone og Apple Watch er oppdatert.
  2. Forsikre deg om at Apple Watch kan kobles til Wi-Fi, slik at den kan laste ned utfordringen.

Noen utfordringer tilbys kun i enkelte regioner. Hvis du vil sjekke regionen på iPhone, åpner du Apple Watch-appen og trykker deretter på Generelt > Språk og region.