Hvis iCloud-bildene dine ikke lastes inn på PC-en

Les om hvordan du bruker iCloud-bilder eller Min bildestrøm med Windows-PC-en, laster opp og laster ned bilder og videoer slik at du kan vise dem på Apple-enhetene dine, og sletter de du ikke lenger vil ha.

Før du begynner

Dette trenger du for å bruke iCloud-bilder på en PC:

Min bildestrøm er ikke tilgjengelig på iCloud for Windows 10 eller nyere. Hvis du vil vite mer, kan du sjekke systemkravene for iCloud.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser en melding om at du bruker en eldre versjon av Windows.

Hvordan ser jeg bildene og videoene jeg har lastet opp til iCloud-bilder fra PC-en min?

Når du har lastet opp bildene fra PC-en til iCloud-bilder, kan du vise og administrere bildene og videoene i Bilder-appen på iCloud.com og på Apple-enhetene.

Hvordan laster jeg ned alle bildene og videoene til Windows-PC-en?

I iCloud for Windows 11.1 lastes det ned optimaliserte versjoner av alle bilder og videoer automatisk til PC-en når du aktiverer iCloud-bilder. Åpne bildet eller videoen for å laste ned den fulle versjonen.

Når du har slått på iCloud-bilder på alle enhetene dine i iCloud for Windows 10 og tidligere, blir alle nye bilder og videoer du legger til i biblioteket, automatisk lastet ned til PC-en.* Du kan også laste ned bildene og videoene etter år. Du finner nedlastningsknappen ved å klikke på iCloud i systemstatusfeltet for Windows.

* Nye bilder og videoer lastes automatisk ned til PC-en i C:\Brukere\navnet ditt\Mine bilder\iCloud-bilder\Nedlastinger.

Hvordan ser jeg status for opplastingen eller nedlastingen?

Når du har lastet ned iCloud for Windows, kan du legge det til på statuslinjen for å se fremdriften til iCloud-opplastinger og -nedlastinger. Klikk på iCloud-symbolet i systemstatusfeltet til Windows på PC-en. Du må kanskje klikke på Vis skjulte symboler i systemstatusfeltet for å se iCloud.

Jeg endret et bilde eller en video på Apple-enheten, men ser ikke endringen på PC-en

I den nyeste versjonen av iCloud for Windows lastes redigeringer og slettinger ned automatisk.

I iCloud for Windows 10 og eldre laster iCloud-bilder på Windows-PC-en ned bildene dine én gang. Hvis du redigerer bilder etter at de er lastet ned til PC-en, blir ikke den redigerte versjonen lastet ned igjen. Hvis du vil lagre den redigerte versjonen på PC-en, kan du laste ned enkeltbilder og -videoer fra iCloud.com eller laste dem ned etter år.

1. Klikk på skysymbolet i systemstatusfeltet til Windows på PC-en.
  2. Klikk på Last ned bilder.
  3. Velg bildene og videoene du vil laste ned, og klikk på Last ned.

Hvis du redigerer et bilde på PC-en som du allerede har lastet opp til iCloud-bilder, kan du endre filnavnet for bildet og laste det opp til iCloud-bilder igjen.

Jeg har lagt til bilder i Min bildestrøm, men de finnes ikke på enhetene mine

Hvis du har lagt inn bilder i iCloud på en PC, men ikke finner dem på iPhone, iPad eller iPod touch, følger du disse trinnene:

1. Trykk på Innstillinger > Wi-Fi på iPhone, iPad eller iPod touch. Sørg for at Wi-Fi er på, og at iOS-enheten er koblet til internett. Få hjelp hvis du ikke kan koble til Wi-Fi på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud. Sørg for at du er logget på med samme Apple-ID som du bruker til iCloud for Windows.
  3. Åpne iCloud for Windows, og klikk på Valg ved siden av Bilder. Slå på Min bildestrøm.
  4. Lukk og åpne iCloud for Windows på nytt.
  5. Start datamaskinen på nytt.

Når du slår på iCloud-bilder på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, vises bildene du legger til fra PC-en, i Nylige-albumet.

Hvis du fremdeles ikke ser bildene dine på iOS-enheten, kopierer du bildene til Opplastinger-mappen.

Kopiere bilder til Opplastinger-mappen for bilder

Du kan også kopiere bilder fra en mappe på PC-en til Opplastinger-mappen for bilder i iCloud.

1. Åpne et Filutforsker-vindu (Windows 8 og nyere) eller Windows Utforsker-vindu (Windows 7).
  2. Gå til Favoritter > iCloud-bilder.
  3. I et annet vindu åpner du mappen der du for øyeblikket lagrer bildene som du vil legge til i iCloud-bilder eller Min bildestrøm.
  4. Velg bildene du vil legge til.
  5. Dra og slipp dem til Opplastinger-mappen i iCloud-bilder.

Hva har skjedd med Min bildestrøm-mappen?

I iCloud for Windows 10 eller nyere er ikke Min bildestrøm lenger tilgjengelig.

Når du har slått på iCloud-bilder på PC-en i iCloud for Windows 7, blir Min bildestrøm automatisk slått av. Hvis du vil sende nye bilder til enheter som ikke bruker iCloud-bilder, kan du slå på Min bildestrøm igjen i iCloud-bildevalg. Når du bruker både iCloud-bilder og Min bildestrøm, kan du se Min bildestrøm-bilder når du går til Bilder > iCloud-bilder > Nedlastinger.

Hvorfor ser jeg dupliserte bilder?

iCloud for Windows laster ned en JPEG- eller MOV-fil for hvert Live Photo som for øyeblikket er lagret i iCloud-bilder.

Du kan også se ekstra kopier av bilder når de er redigert i Bilder-appen på iOS eller macOS før de ble lastet ned til PC-en. Finn ut mer om redigerte bilder i iCloud-bilder

Hvordan sletter jeg bilder og videoer i iCloud-bilder?

Bilder og videoer som du sletter fra Apple-enheten din eller iCloud.com i iCloud for Windows 11.1, blir slettet fra PC-en med mindre du har valgt å feste dem. Og når du sletter bilder eller videoer på PC-en, slettes de også fra iCloud-bilder.

I iCloud for Windows 10 og eldre kan du slette bilder og videoer i Bilder-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og på iCloud.com.

Når du sletter bilder og videoer fra Apple-enheten eller på iCloud.com, blir de ikke slettet fra PC-en. Og når du sletter bilder eller videoer på PC-en, blir de ikke slettet fra iCloud-bilder.

Hvordan håndterer iCloud-bilder RAW-bilder?

iCloud-bilder lagrer alle RAW-bilder med innebygde JPEG-er i originalformatene. Du kan vise miniatyrversjoner på Mac, eller du kan laste dem ned og redigere dem på Mac eller PC.

Jeg får en melding om at jeg bruker en eldre versjon av Windows

Hvis du kjører en eldre versjon av Windows 10, kan du se en melding som sier at du bruker en eldre versjon av Windows og at funksjonaliteten til iCloud-bilder er litt begrenset på denne versjonen av Windows. For å få full funksjonalitet til iCloud-bilder må du oppgradere til Windows 10 byggversjon 18363 eller nyere og laste ned og installere HEVC-dekoderen og HEIF-programtillegget fra Microsoft Store.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.