Konfigurere og bruke iCloud-bilder på en Windows-PC

iCloud-bilder arkiverer alle bildene og videoene dine i iCloud slik at de blir tilgjengelig på alle enhetene dine.

iCloud-bilder laster opp nye bilder og videoer fra Windows-PC-en, slik at du kan se dem i Bilder-appen på iPhone, iPad, iPod touch og Mac, og på iCloud.com. Nye bilder du tar, vises automatisk på PC-en din, og du kan laste dem ned med et dobbeltklikk.

Slå på iCloud-bilder

Sørg for at du konfigurerer iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, at du har slått på iCloud-bilder, og at du er logget på med Apple-ID-en din.

1. Last ned iCloud for Windows.
  2. Åpne iCloud for Windows. Sørg for at du har logget deg på med Apple-ID-en din.
  3. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  4. Velg iCloud-bilder.
  5. Klikk på Ferdig og deretter på Bruk.
  6. Slå på iCloud-bilder på alle Apple-enhetene dine.

I iCloud for Windows 10 eller nyere kan du også velge å bruke Delte album, og tilpasse plasseringen av Delte album-mappene dine. Hvis du bruker iCloud for Windows 7, kan du også velge å bruke Min bildestrøm

Når du slår på iCloud-bilder på PC-en i iCloud for Windows 7, slås Min bildestrøm automatisk av. Hvis du vil sende nye bilder til enheter som ikke bruker iCloud-bilder, kan du slå på Min bildestrøm igjen.

Finn bildene dine på PC

På Windows 10:

1. Åpne Filutforsker.
  2. Klikk på iCloud-bilder i navigasjonsruten.

Windows 8.1:

1. Gå til startskjermen.
  2. Klikk på pil ned nederst til venstre.
  3. Klikk på iCloud-bilder-programmet.

Windows 8:

1. Gå til startskjermen.
  2. Velg iCloud-bilder.

Windows 7:

1. Klikk på Start-knappen i Windows, og klikk deretter på Bilder.
  2. Klikk på iCloud-bilder eller Bildestrøm på Favoritter-menyen i panelet til venstre.
  3. Dobbeltklikk på Min bildestrøm for å vise bildene. Den vises også som en mappe i vinduet som åpnes.

Min bildestrøm er ikke tilgjengelig i iCloud for Windows 10 eller nyere.

Laste opp bilder og videoer til iCloud-bilder

Du kan laste opp bilder og videoer fra PC-en til iCloud-bilder ved å følge denne framgangsmåten:

I iCloud for Windows 10 eller nyere

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. I Navigasjon-panelet klikker du på iCloud-bilder.
  3. I et annet vindu åpner du mappen der du for øyeblikket lagrer bildene som du vil legge til i iCloud-bilder.
  4. Velg bildene du vil legge til.
  5. Dra dem inn i iCloud-bilder-mappen.

Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine.

I iCloud for Windows 7

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. Under Hurtigtilgang (Favoritter i Windows 7 og 8) klikker du på iCloud-bilder.
  3. Klikk på Last opp bilder og videoer.
  4. Velg bildene og videoene du vil laste opp, og klikk på Åpne.

Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine.

Laste ned bilder og videoer fra iCloud-bilder

I Windows 11.1 eller nyere

Nye bilder og videoer du legger til i iCloud-bilder, vises automatisk på PC-en. Hvis du vil laste ned filen fra iCloud når du ser den, dobbeltklikker du på miniatyrbildet. Du kan også beholde bildene dine lastet ned på PC-en din med denne fremgangsmåten:

1. Åpne Filutforsker.
  2. I Navigasjon-panelet klikker du på iCloud-bilder.
  3. Velg bildene du vil beholde på PC-en.
  4. Høyreklikk på valget, og velg «Behold alltid på denne enheten».

Hvis du endrer et bilde eller en video på en annen enhet eller på iCloud.com, oppdateres bildet eller videoen automatisk på PC-en.

I Windows 10 eller eldre

Nye bilder og videoer som du legger til iCloud-bilder, lastes automatisk ned til PC-en. Du kan også laste ned eldre bilder og videoer med denne fremgangsmåten:

1. Åpne Filutforsker (Windows 10) eller Windows Utforsker (Windows 7).
  2. Klikk på iCloud-bilder i Navigasjon-panelet. Hvis du ikke ser iCloud-bilder, klikker du på Bilder i Navigasjon-panelet, og deretter dobbeltklikker du på iCloud-bilder.
    • I iCloud for Windows 10 klikker du på systemstatusfeltet på oppgavelinjen, og deretter klikker du på Last ned bilder i iCloud-bilder-varselet. Velg bildene og videoene du vil laste ned etter år.
    • I iCloud for Windows 7 klikker du på «Last ned bilder og videoer» på Windows Utforsker-verktøylinjen. Velg bildene og videoene du vil laste ned etter år, og klikk deretter på Last ned.

Bildene og videoene lastes ned til plasseringen du valgte i iCloud-bildevalg.

Hvis du endrer et bilde eller en video på en annen enhet eller på iCloud.com i iCloud for Windows 10 eller nyere, oppdateres bildet eller videoen automatisk på PC-en. I iCloud for Windows versjon 7 må du laste ned bildene på nytt for å se eventuelle oppdateringer.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.