Konfigurer og bruk iCloud-bilder på en Windows-PC

iCloud-bilder arkiverer alle bildene og videoene dine i iCloud slik at de blir tilgjengelig på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du kommer i gang med iCloud-bilder på Windows-PC.

Slå på iCloud-bilder

Sørg for at du konfigurerer iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, at du har slått på iCloud-bilder, og at du er logget på med Apple-ID-en din.

1. Åpne iCloud for Windows på PC-en din. Sørg for at du har logget deg på med Apple-ID-en din.

2. Klikk på pilen ved siden av iCloud-bilder.

3. Slå på iCloud-bilder.

Slå på bryteren under Bildeinnstillinger, iCloud-bilder.
  4. I iCloud for Windows 14.2 eller nyere kan du klikke på Avansert for å velge ønsket format for nedlasting av bilder og videoer: «Last ned bilder og videoer i høy effektivitetsformat» eller «Last ned HDR-videoer».

5. Slå på delte albumer for å få tilgang til delte albumer på PC-en din.*

6. Klikk på Ferdig.

* Hvis du vil endre plasseringen av de delte albumene dine til en annen mappe, kan du endre den til en annen plassering på C:-stasjonen. Eksterne stasjoner støttes ikke.

Finn bildene dine på PC

Bildene og videoene dine lagres i C:\Brukere\[brukernavn]\Bilder\iCloud-bilder\Bilder.

I Windows 11

1. Åpne Microsoft Bilder.

2. Velg iCloud-bilder i panelet til venstre.

I Windows 10 eller nyere

1. Åpne Filutforsker.

2. Klikk på iCloud-bilder i navigasjonsruten.

Last ned bilder og videoer fra iCloud-bilder

Nye bilder og videoer du legger til i iCloud-bilder, vises automatisk på PC-en. Hvis du vil laste ned filen fra iCloud når du ser på den, dobbeltklikker du på miniatyrbildet. Du kan også beholde bildene dine lastet ned på PC-en din med denne fremgangsmåten:

1. Åpne Filutforsker.

2. I navigasjonsruten klikker du på iCloud-bilder.

3. Velg bildene du vil beholde på PC-en.

4. Høyreklikk på utvalget, og velg «Behold alltid på denne enheten».

Hvis du endrer et bilde eller en video på en annen enhet eller på iCloud.com, oppdateres bildet eller videoen automatisk på PC-en.

Last opp bilder og videoer til iCloud-bilder

Du kan laste opp bilder og videoer fra PC-en til iCloud-bilder ved å følge denne framgangsmåten:

1. Åpne et Filutforsker-vindu.

2. I navigasjonsruten klikker du på iCloud-bilder.

3. I et annet vindu åpner du mappen der du for øyeblikket lagrer bildene som du vil legge til i iCloud-bilder.

4. Velg bildene du vil legge til.

5. Dra dem inn i iCloud-bilder-mappen.

Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine. Når du sletter et bilde i Filutforsker eller i Microsoft Photos, synkroniseres de slettede bildene automatisk til iCloud-bilder.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.