Konfigurere og bruke iCloud-bildebibliotek på en Windows-PC

iCloud-bildebibliotek arkiverer alle bildene og videoene dine i iCloud slik at de blir tilgjengelig på alle enhetene dine.

iCloud-bildebibliotek laster opp nye bilder og videoer fra Windows-PC-en, slik at du kan vise dem i Bilder-appen på iPhone, iPad, iPod touch og Mac, og på iCloud.com. Nye bilder som du tar, lastes automatisk ned fra iCloud-bildebiblioteket, og du kan velge å laste ned hele samlingen per år.

Dette trenger du

Før du starter, må du logge på iCloud med Apple-ID-en din. Følg oppsettinstruksjonene for iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac. Følg deretter denne framgangsmåten for å slå på iCloud-bildebibliotek på PC-en med Windows 7 eller nyere.

Les mer om iCloud-systemkrav.

Slå på iCloud-bildebibliotek

1. Last ned iCloud for Windows.
  2. Åpne iCloud for Windows.
  3. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  4. Velg iCloud-bildebibliotek.
  5. Klikk på Ferdig og deretter på Bruk.
  6. Slå på iCloud-bildebibliotek på alle Apple-enhetene dine.

Du kan også velge å bruke Min bildestrøm og iCloud-bildedeling, og du kan endre plasseringen av mappene for opplasting og nedlasting.

Når du slår på iCloud-bildebibliotek på PC-en, slås Min bildestrøm automatisk av. Hvis du vil sende nye bilder til enheter som ikke bruker iCloud-bildebibliotek, kan du slå på Min bildestrøm igjen.

Laste opp bilder og videoer til iCloud-bildebibliotek

Du kan laste opp bilder og videoer fra PC-en til iCloud-bildebibliotek ved å følge denne framgangsmåten:

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. Klikk på iCloud-bilder under Favoritter.
  3. Klikk på Last opp bilder og videoer.
  4. Velg bildene og videoene du vil laste opp, og klikk på Åpne.

Du kan også dra og slippe bilder og videoer fra PC-en til Opplastinger-mappen i iCloud-bilder. Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine.

Laste ned bilder og videoer fra iCloud-bildebibliotek

Nye bilder og videoer som du legger til iCloud-bildebibliotek, lastes automatisk ned til PC-en. Du kan også laste ned samlingen etter år ved å følge denne framgangsmåten:

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. Klikk på iCloud-bilder under Favoritter.
  3. Klikk på Last ned bilder og videoer.
  4. Velg bildene og videoene du vil laste ned, og klikk på Last ned.

Bildene og videoene lastes ned til plasseringen du fastsatte i iCloud-bildevalg.

Les mer

Hvis du trenger hjelp med å administrere og bruke iCloud-bildebibliotek på Windows-PC-en, kan du lese mer her.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.