Konfigurer og bruk iCloud-bilder på en Windows-PC

iCloud-bilder arkiverer alle bildene og videoene dine i iCloud slik at de blir tilgjengelig på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du kommer i gang med iCloud-bilder på Windows-PC.

Med iCloud for Windows kan du se, laste ned og laste opp bilder og videoer som er lagret i iCloud fra en Windows-datamaskin.

Slå på iCloud-bilder

Sørg for at du konfigurerer iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, at du har slått på iCloud-bilder og at du er logget på med Apple-ID-en din.

1. Last ned iCloud for Windows.
  2. Åpne iCloud for Windows. Sørg for at du har logget deg på med Apple-ID-en din.
  3. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  4. Velg iCloud-bilder.
  5. Klikk på Ferdig og deretter på Bruk.
  6. Slå på iCloud-bilder på alle Apple-enhetene dine.

I iCloud for Windows 10 eller nyere kan du også velge å bruke Delte albumer, og tilpasse plasseringen av Delte albumer-mappene dine.

Finn bildene dine på PC

For å finne bildene dine følger du fremgangsmåten for Windows-versjonen på PC-en.

I Windows 11

1. Åpne Microsoft Bilder.
  2. Velg iCloud-bilder i panelet til venstre.

I Windows 10 eller nyere

1. Åpne Filutforsker.
  2. Klikk på iCloud-bilder i navigasjonsruten.

I Windows 8

1. Gå til startskjermen. Hvis du bruker Windows 8.1, klikker du på den nedovervendte pilen nederst til venstre.
  2. Velg iCloud-bilder.

Laste ned bilder og videoer fra iCloud-bilder

I iCloud for Windows 11.1 eller nyere

Nye bilder og videoer du legger til i iCloud-bilder, vises automatisk på PC-en. Hvis du vil laste ned filen fra iCloud når du ser på den, dobbeltklikker du på miniatyrbildet. Du kan også beholde bildene dine lastet ned på PC-en din med denne fremgangsmåten:

1. Åpne Filutforsker.
  2. I navigasjonsruten klikker du på iCloud-bilder.
  3. Velg bildene du vil beholde på PC-en.
  4. Høyreklikk på utvalget, og velg «Behold alltid på denne enheten».

Hvis du endrer et bilde eller en video på en annen enhet eller på iCloud.com, oppdateres bildet eller videoen automatisk på PC-en.

I tidligere versjoner av iCloud for Windows

Nye bilder og videoer som du legger til iCloud-bilder, lastes automatisk ned til PC-en. Du kan også laste ned eldre bilder og videoer med denne fremgangsmåten:

1. Åpne Filutforsker.
  2. Klikk på iCloud-bilder i Navigasjon-panelet. Hvis du ikke ser iCloud-bilder, klikker du på Bilder i Navigasjon-panelet, og deretter dobbeltklikker du på iCloud-bilder.
  3. Klikk på systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Deretter klikker du på Last ned bilder i iCloud-bilder-varselet. Velg bildene og videoene du vil laste ned etter år.

Bildene og videoene lastes ned til plasseringen du valgte i iCloud-bildevalg.

Hvis du endrer et bilde eller en video på en annen enhet eller på iCloud.com i iCloud for Windows 10 eller nyere, oppdateres bildet eller videoen automatisk på PC-en.

Laste opp bilder og videoer til iCloud-bilder

Du kan laste opp bilder og videoer fra PC-en til iCloud-bilder ved å følge denne framgangsmåten:

I iCloud for Windows 10 eller nyere

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. I navigasjonsruten klikker du på iCloud-bilder.
  3. I et annet vindu åpner du mappen der du for øyeblikket lagrer bildene som du vil legge til i iCloud-bilder.
  4. Velg bildene du vil legge til.
  5. Dra dem inn i iCloud-bilder-mappen.

Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine.

I tidligere versjoner av iCloud for Windows

1. Åpne et Filutforsker-vindu.
  2. Klikk på iCloud-bilder under Favoritter.
  3. Klikk på Last opp bilder og videoer.
  4. Velg bildene og videoene du vil laste opp, og klikk på Åpne.

Du kan vise bildene og videoene du har lastet opp, i Bilder-appen på iCloud.com og på alle Apple-enhetene dine.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.