Bruk Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard med iPad

Finn ut hvordan du kobler til og bruker Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

For å bruke et Smart Keyboard Folio trenger du en 11-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon) eller 12,9-tommers iPad Pro (3. eller 4. generasjon).

For å bruke et Smart Keyboard trenger du en iPad (7. generasjon), iPad Air (3. generasjon), 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon).

Trenger du hjelp med Magic Keyboard? Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Magic Keyboard for iPad.

Koble til iPad

I motsetning til Bluetooth-tastaturer trenger du ikke å sammenkoble eller slå på Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

Hvis du har en 11-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon) eller 12,9-tommers iPad Pro (3. eller 4. generasjon): Koble Smart Keyboard Folio til iPad Pro med Smart Connector. Du finner Smart Connector på baksiden av iPad Pro, og den har tre små, magnetiske kontakter. Sett deretter iPaden i skriveposisjon.

Hvis du har en iPad (7. generasjon), iPad Air (3. generasjon), 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon): Koble Smart Keyboard til iPaden med Smart Connector, som har tre små magnetiske kontakter. Smart Connector er på den øverste kanten av Smart Keyboard og på siden av iPad. Sett deretter iPaden i skriveposisjon.

Klarer du ikke å koble iPaden til tastaturet?

Støtt opp iPaden

Brett Smart Keyboard Folio slik at det er i skriveposisjon:

Slå sammen Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPaden:

Hvis du vil bruke tastaturet, må iPaden være i sporet over talltastene og brettet i skriveposisjon.

Bruk tastatursnarveier

Det finnes flere tastatursnarveier du kan bruke til å utføre kommandoer.

De fleste tastatursnarveier bruker Kommando ⌘-tasten, som på en Mac. Hvis du er bedre kjent med et PC-tastatur, kan du merke deg at Kommando ⌘-tasten brukes på samme måte som Ctrl på en PC.

Finn ut mer om snarveier på iPad-tastaturet.

Bytt til programvaretastatur

Det kan hende at du må bruke programvaretastaturet som dukker opp på iPad-skjermen, i stedet for Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard til å gjøre ting som for eksempel å skrive inn aksenttegn eller bruke diktering.

For å vise programvaretastaturet, trykker du på tastaturknappen tastaturvalgknappen nederst i høyre hjørne på skjermen. I menyen som vises, trykker du på «Vis tastatur»-knappen vis programvaretastatur-knappen. For å skjule programvaretastaturet trykker du på lukk-knappen minimer programvaretastatur-knappen.

Finn ut mer om bruk av tastaturer med iPhone, iPad eller iPod touch.

Få hjelp

Hvis iPaden ikke finner Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, eller hvis du ser meldingen «Tilbehøret støttes ikke» på iPaden, kontrollerer du at det ikke er rusk eller plast på Smart Connector-pinnene på tastaturet eller Smart Connector på iPaden. Du kan også prøve følgende:

1. Kontroller at iPad og Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard er i skriveposisjon, og at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.
  2. Fjern Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard fra iPaden.
  3. Start iPaden på nytt.
  4. Koble til Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard på nytt.