Bruk Smart Keyboard-omslag eller Smart Keyboard med iPad Pro

Finn ut hvordan du kobler til og bruker Smart Keyboard-omslag eller Smart Keyboard.

Du må ha en iPad Pro for å kunne bruke Smart Keyboard-omslag eller Smart Keyboard.

Koble til iPad Pro

I motsetning til Bluetooth-tastaturer trenger du ikke å sammenkoble eller slå på Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard.

Hvis du har iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon): Koble Smart Keyboard-omslaget til iPad Pro med Smart Connector. Du finner Smart Connector på baksiden av iPad Pro, og den har tre små, magnetiske kontakter. Sett deretter iPaden i skriveposisjon.

Hvis du har en 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon), 10,5-tommers iPad Pro eller 9,7-tommers iPad Pro: Koble Smart Keyboard til iPad Pro ved hjelp av Smart Connector, som har tre små, magnetiske kontakter. Smart Connector er på den øverste kanten av Smart Keyboard og på siden av iPad Pro. Sett deretter iPaden i skriveposisjon.

Støtte opp iPad Pro

Brett Smart Keyboard-omslaget slik at det er i skriveposisjon:

Slå sammen Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPad Pro.

Hvis du vil bruke tastaturet, må iPad Pro være i sporet over talltastene og brettet i skriveposisjon.

Bruke tastatursnarveier

Det finnes flere tastatursnarveier du kan bruke til å utføre kommandoer.

De fleste tastatursnarveier bruker Kommando ⌘-tasten, som på en Mac. Hvis du er bedre kjent med et PC-tastatur, kan du merke deg at Kommando ⌘-tasten brukes på samme måte som Ctrl på en PC.

Tastatursnarveier

Hvis du vil se en liste over snarveier du kan bruke med en app, trykker du på og holder nede Kommando ⌘-tasten mens du bruker appen, eller på Hjem-skjermen.

Her er noen vanlige tastatursnarveier:

• Hjem-knapp: Kommando-H
  • Søk: Kommando-mellomrom
  • Bytt apper: Kommando-tabulator
  • Marker alt: Kommando-A
  • Klipp ut: Kommando-X

• Kopier: Kommando-C
  • Lim inn: Kommando-V
  • Fet: Kommando-B
  • Kursiv: Kommando-I

Bytt til programvaretastatur

Det kan hende at du må bruke programvaretastaturet i stedet for Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard til å gjøre ting som for eksempel å skrive inn aksenttegn eller bruke diktering. For å vise programvaretastaturet trykker du på pil ned på Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard, og deretter trykker du på og holder nede  til programvaretastaturet vises. For å skjule tastaturet igjen trykker du på .

Finn ut mer om å bruke iOS-tastaturer.

Få hjelp

Hvis iPad Pro ikke finner Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard, eller du ser meldingen «Tilbehøret støttes ikke» på iPad Pro, kontrollerer du at det ikke er rusk eller plast på Smart Connector-pinnene på tastaturet eller Smart Connector på iPad Pro. Du kan også prøve følgende:

1. Kontroller at iPad Pro og Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard er i skriveposisjon, og at du har den nyeste versjonen av iOS.
  2. Fjern Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard fra iPad Pro.
  3. Start iPad Pro på nytt.
  4. Koble til Smart Keyboard-omslaget eller Smart Keyboard på nytt.