Bruk Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard med iPad

Finn ut hvordan du kobler til og bruker Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

ios-17-ipad-pro-ipad-7gen-smart-keyboard-folio-smart-keyboard-hero

Dette trenger du

For å bruke Smart Keyboard Folio trenger du en av disse modellene:

• 11-tommers iPad Pro (1. generasjon eller nyere)

• 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon eller nyere)

• iPad Air (4. eller 5. generasjon)

For å bruke Smart Keyboard trenger du en av disse modellene:

• iPad (7., 8. eller 9. generasjon)

• iPad Air (3. generasjon)

• 9,7-tommers iPad Pro

• 10,5-tommers iPad Pro

• 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon)

Har du Magic Keyboard eller Magic Keyboard Folio?

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Magic Keyboard for iPad Air og iPad Pro

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Magic Keyboard Folio for iPad (10. generasjon)

Koble til iPad

I motsetning til Bluetooth-tastaturer trenger du ikke å sammenkoble eller slå på Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

ipad-pro-2nd-gen-smart-keyboard-connection-callout

Hvis du har en 11-tommers iPad Pro (1. generasjon eller nyere), 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon eller nyere) eller iPad Air (4. eller 5. generasjon): Koble Smart Keyboard Folio til iPaden med Smart Connector. Du finner Smart Connector på baksiden av iPad, og den har tre små magnetiske kontakter. Sett deretter iPaden slik at den er i skriveposisjon.

ipad-pro-smart-keyboard-connection-callout

Hvis du har en iPad (7., 8. eller 9. generasjon), iPad Air (3. generasjon), 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon): Koble Smart Keyboard til iPaden via Smart Connector, som har tre små magnetiske kontakter. Smart Connector er på den øverste kanten av Smart Keyboard og på siden av iPad. Sett deretter iPaden slik at den er i skriveposisjon.

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan koble iPaden din til tastaturet.

Støtt opp iPaden

Brett Smart Keyboard Folio slik at det er i skriveposisjon:

pad-pro-smart-keyboard-folio-profile

Slå sammen Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPaden:

ipad-7gen-smart-keyboard

Hvis du vil bruke tastaturet, må iPaden være i sporet over talltastene og brettet i skriveposisjon.

Bytt til programvaretastatur

Det kan hende at du må bruke programvaretastaturet som dukker opp på iPad-skjermen, i stedet for Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard til å gjøre ting som for eksempel å skrive inn aksenttegn eller bruke diktering.

For å vise programvaretastaturet trykker du påtastaturknappen nederst til høyre på skjermen. I menyen som vises, trykker du på Vis tastatur-knappen . For å skjule programvaretastaturet trykker du på Lukk-knappen .

Finn ut mer

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan koble iPad til Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

De fleste tastatursnarveier bruker Kommando ⌘-tasten, som på en Mac. Hvis du er mer vant til å bruke et PC-tastatur, brukes Kommando-tasten ⌘ på en lignende måte som Ctrl-tasten på en PC. Finn ut mer om utfør kommandoer med iPad-tastatursnarveier.