Hvis du ikke kan koble iPaden din til Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio

Finn ut hva du kan gjøre hvis Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio ikke reagerer når du skriver eller bruker styreflaten.

Dette trenger du

For Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio trenger du en av disse:

• iPad Air (4. eller 5. generasjon)

• 11-tommers iPad Pro (1., 2. eller 3. generasjon)

• 12,9-tommers iPad Pro (3., 4. eller 5. generasjon)

For Smart Keyboard trenger du en av disse:

• iPad (7., 8. eller 9. generasjon)

• iPad Air (3. generasjon)

• 9,7-tommers iPad Pro

• 10,5-tommers iPad Pro

• 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon)

Magic Keyboard Folio for iPad (10. generasjon) fungerer bare med iPad (10. generasjon).

Følg denne framgangsmåten

1. Oppdater iPaden til den nyeste versjonen av iPadOS. Gå til Innstillinger og trykk på Oppdatering tilgjengelig-varselet. Hvis du ikke ser et varsel, kan du gå til Generelt > Programvareoppdatering for å se om en oppdatering er tilgjengelig.

ipados-17-ipad-pro-4gen-settings-general-about-sofware-update
    • Hvis du bruker Magic Keyboard, må du sørge for at du har iPadOS 14.5 eller nyere.

2. Hvis du bruker Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio, må du fjerne andre iPad-deksler eller -etuier.

3. Koble til Magic Keyboard eller Smart Keyboard / Smart Keyboard Folio.

4. Hvis tastaturet ikke svarer umiddelbart, starter du iPad på nytt.

5. Med en myk, lofri klut rengjør du Smart Connector på tastaturet og på baksiden eller kanten av iPad. Finn ut mer om Smart Connector.

6. Hvis du ikke får koblet til tastaturet, eller hvis du har problemer som ikke er relatert til tilkobling, kan du kontakte Apple-kundestøtte.