Hvis du ikke får parkoblet Apple Pencil med iPad

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke får parkoblet Apple Pencil.

iPad med Apple Pencil festet magnetisk som viser Hjem-skjermen på iOS 17

Før du begynner

Hvis du skal parkoble en Apple Pencil (1. generasjon) med en iPad (10. generasjon), må du sørge for at du har den nødvendige USB-C-til-Apple Pencil-adapteren og en kompatibel kabel, for eksempel en USB-C-ladekabel.

Parkoble Apple Pencil

Hvis Apple Pencil ikke parkobles med iPad

1. Koble Apple Pencil til iPad:

• Med Apple Pencil Pro eller Apple Pencil (2. generasjon): Plasser Apple Pencil midt på den magnetiske kontakten.

• Med Apple Pencil (1. generasjon) og iPad (6. til 9. generasjon): Ta av hetten, og sett Apple Pencil inn i Lightning-kontakten på iPaden.

• Med Apple Pencil (1. generasjon) og iPad (10. generasjon): Ta av hetten, og koble Apple Pencil og en USB-C-kabel til USB-C-til-Apple Pencil-adapteren. Koble den andre enden av kabelen til iPaden.

2. Hold blyanten koblet til iPad-en din mens du starter iPad-enheten på nytt. Prøv deretter å parkoble på nytt.

3. Gå til Innstillinger > Bluetooth, og påse at Bluetooth er slått på.

4. På samme skjerm finner du Apple Pencil under Mine enheter. Hvis du finner den, trykker du på info . Trykk deretter på Glem denne enheten.

5. Koble Apple Pencil til iPad og trykk på sammenkoblingsknappen når den vises etter noen sekunder.

6. Hvis sammenkoblingsknappen ikke vises, venter du i ett minutt mens Apple Pencil lades. Prøv deretter å koble til Apple Pencil igjen og vent til sammenkoblingsknappen vises.

7. Hvis Apple Pencil Pro eller Apple Pencil (2. generasjon) fortsatt ikke kobles til, fjerner du eventuelle etuier eller deksler fra iPad, og prøver deretter å koble til på nytt.

8. Hvis sammenkoblingsknappen fortsatt ikke vises, kontakter du Apple-kundestøtte.