Bruke Merking på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Merking kan du redigere skjermbilder og bilder, velge ulik opasitet og skrifttykkelse og til og med legge til en signatur på PDF-dokumenter.

Apper og funksjoner som bruker Merking

Her er noen apper du kan bruke Merking med, og fremgangsmåten for å komme i gang:

Mail

1. Åpne Mail og trykk på Ny melding-kappenNo alt supplied for Image for å starte en ny e-post. Eller svar på en eksisterende e-post.

2. Trykk i e-posten, og trykk deretter på det grå pilsymboletNo alt supplied for Image eller Retur for å åpne formatlinjen. Du kan også trykke i e-posten og deretter på markøren og velge Sett inn bilde eller video eller Legg til vedlegg. Du må kanskje trykke på pilsymboletNo alt supplied for Image for å bla gjennom alternativene.

3. Trykk på Kamera-knappenNo alt supplied for Image eller Dokument-knappenNo alt supplied for Image, og se etter bildet eller PDF-filen som du ønsker å legge ved og markere.

4. Trykk på vedlegget, og trykk på det grå pilsymboletNo alt supplied for Image. Trykk på Merking-knappenNo alt supplied for Image for å legge til merking. Trykk på pluss-knappenNo alt supplied for Image for å legge til en signatur, tekst med mer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Trykk på Ferdig, og send e-posten.

Meldinger

1. Åpne Meldinger og trykk på Ny melding-knappenNo alt supplied for Image for å starte en ny samtale. Eller gå til en eksisterende samtale.

2. Trykk på Bilder-knappenNo alt supplied for Image og velg et bilde.

3. Trykk på bildet i meldingen, og trykk deretter på Merking. Herfra kan du legge til en skisse i bildet, eller du kan trykke på pluss-knappenNo alt supplied for Image for å få andre alternativer for merking.

4. Trykk på Lagre og deretter på Ferdig.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Trykk på Send-knappenNo alt supplied for Image.

Bilder

1. Gå til Bilder og velg ønsket bilde.

2. Trykk på Rediger og deretter på Merking-knappenNo alt supplied for Image. Trykk på Legg til-knappenNo alt supplied for Image for å legge til tekst, former med mer.

3. Trykk på Ferdig, og trykk på Ferdig igjen.

Bildet har ingen alternativ tekst
Bildet har ingen alternativ tekst

Tegn med Merking

Når du har valgt et merkingsverktøy, for eksempel penn, markeringstusj eller blyant, kan du velge en farge og begynne å tegne. Trykk på det samme verktøyet igjen for å endre fargeopasiteten, eller trykk på et annet verktøy for å endre tykkelsen. Du kan også trykke på Farge-knappenNo alt supplied for Image for å endre fargenyanser.

Flytt en tegning

Når du har tegnet noe, kan du flytte rundt på tegningen. Trykk på FrihåndverktøyknappenNo alt supplied for Image, tegn en sirkel rundt tegningen du vil flytte, og dra den dit du vil ha den.

Slett eller angre en tegning

Hvis du vil tegne en tegning om igjen, trykker du på viskelær-knappenNo alt supplied for Image og drar fingeren over området du vil viske ut. Du kan også angre alle markeringshandlinger ved å bruke Angre-knappenNo alt supplied for Image. Hvis du angrer en merking ved en feil, kan du riste på enheten og trykke på Utfør likevel.

Legg til tekst, en signatur, forstørrelser eller figurer

Trykk på Legg til-knappenNo alt supplied for Image for å velge blant andre markeringsverktøy:

Bildet har ingen alternativ tekst

Trykk på sirkelen for å velge en annen tekstfarge, og trykk deretter på formateringsknappenNo alt supplied for Image for å endre skrifttype, størrelse og justering.

Bildet har ingen alternativ tekst

Legg til eller opprett en signatur for et dokument raskt.

Bildet har ingen alternativ tekst

Dra lupen rundt, bruk den blå prikken til å endre størrelse, og bruk den grønne prikken til å øke eller redusere forstørrelsen.

Bildet har ingen alternativ tekst

Trykk på en figur for å legge den til på skjermbildet, på bildet eller i PDF-filen. Dra figuren dit du vil ha den, og bruk de blå prikkene til å endre størrelse og form. Bruk de grønne prikkene til å justere kurven på pilen og utseendet på snakkeboblen.

Gjør mer med Merking