Bruk Spareblussmodus for å spare batteritiden på iPhone

Med Spareblussmodus reduseres strømforbruket på iPhone når batterinivået er lavt.

Trykk på Innstillinger > Batteri for å slå Spareblussmodus på eller av.Du kan også slå Spareblussmodus av og på fra Kontrollsenter. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter > Tilpass kontroller, og velg deretter Spareblussmodus for å legge det til i Kontrollsenter.

Når Spareblussmodus er på, går det lenger tid før du trenger å lade iPhone, men det tar kanskje lenger tid før enkelte funksjoner oppdateres eller fullføres. Noen oppgaver fungerer kanskje ikke før du slår av Spareblussmodus, eller før iPhone er ladet opp til minst 80 prosent.

Spareblussmodus reduserer eller påvirker disse funksjonene:

• Henting av e-post
  • «Hei Siri»
  • Bakgrunnsoppdatering
  • Automatisk nedlasting
  • Noen visuelle effekter
  • Autolås (bruker 30 sekunder som standard)
  • iCloud-bildebibliotek (midlertidig satt på pause)

Når Spareblussmodus er på, er batteriet på statuslinjen gult. Du ser   og batteriprosenten. Når du har ladet iPhone opp til 80 prosent eller mer, slås Spareblussmodus automatisk av.

Spareblussmodus er bare tilgjengelig på iPhone.

Les mer

iOS 11.3 har nye funksjoner for å vise batteritilstand og anbefalinger i tilfelle et batteri må byttes ut. Finn ut mer i iPhone-batteri og -ytelse. Du kan også finne ut hvordan du oppnår maksimal batteritid og levetid.