Se på Apple-ID-enhetslisten for å se hvor du er pålogget

Les om hvilke enheter som vises på Apple-ID-enhetslisten, hvordan du finner informasjon om enhetene, og hvordan du fjerner en enhet, om nødvendig.

Bruk Mac-maskinen for å se hvor du er pålogget

Under Enheter på Apple-ID-kontosiden din kan du se hvilke enheter du er logget på med Apple-ID-en din:

1. Logg på kontosiden for Apple-ID, og rull til Enheter.
  2. Hvis du ikke ser enhetene dine med en gang, klikker du på Vis detaljer og svarer på sikkerhetsspørsmålene.
  3. Klikk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet.

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å se hvor du er pålogget

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, kan du se hvilke enheter du er pålogget med Apple-ID-en din:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] og rull ned.
  2. Trykk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet. Du må kanskje svare på et sikkerhetsspørsmål for å se enhetsdetaljer.

Legg til en enhet i listen

Etter at du har logget på en enhet med Apple-ID, vises denne enheten i listen. Du må logge på følgende steder:

• For iOS 9 og nyere logger du på iCloud, iMessage, FaceTime, iTunes og App Store eller Game Center på enheten. Du vil også se en eventuell Apple Watch som er koblet til.
  • For iOS 8 logger du på iCloud eller iTunes og App Store på enheten. Du vil også se en eventuell Apple Watch som er koblet til.
  • For OS X Yosemite og nyere eller Windows 10 og nyere – logg på iCloud på enheten.
  • For tvOS 7 og nyere logger du på iTunes og App Store på enheten.
  • Hvis noen av enhetene dine bruker tidligere versjoner av iOS, OS X eller tvOS, vil du ikke se dem i enhetslisten.

AirPods vises i Finn iPhone-appen, men ikke i Apple-ID-enhetslisten din. Du kan fjerne AirPods fra kontoen din ved bruk av Finn iPhone.

Fjern en enhet fra listen

Hvis du ikke vet hvor enheten din er, kan du bruke Finn iPhone til å finne enheten og iverksette andre tiltak for å få den tilbake og beskytte dataene dine. Hvis du ikke bruker enheten din lenger, eller hvis du ikke kjenner den igjen, bør du vurdere å fjerne den fra listen.

Hvis du konfigurerer tofaktor autentisering for Apple-ID-en din, vil enheter du fjerner, ikke lenger kunne brukes til å vise verifiseringskoder eller få tilgang til iCloud og andre Apple-tjenester, inkludert Finn iPhone, helt til du bruker tofaktor autentisering til å logge på på nytt. Enheten vises ikke i listen igjen, med mindre du logger på på nytt.

På Mac

Du kan fjerne enheter fra Apple-ID-kontosiden:

1. Klikk på enheten for å se detaljer. Deretter klikker du på Fjern.
  2. Sjekk meldingen som vises, og klikk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  3. Hvis du fortsatt er logget på enheten med Apple-ID-en din, vises den kanskje på kontosiden neste gang enheten kobles til Internett. For å fjerne enheten fra kontosiden din permanent, logg ut av iCloud, iTunes, iMessage, FaceTime og Game Center eller slett enheten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, kan du fjerne enheter fra iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Klikk på enheten for å se detaljer. Deretter klikker du på Fjern fra konto.
  2. Sjekk meldingen som vises, og trykk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  3. Hvis du fortsatt er logget på enheten med Apple-ID-en din, vises den kanskje på kontosiden neste gang enheten kobles til Internett. For å fjerne enheten fra kontosiden din permanent, logg ut av iCloud, iTunes, iMessage, FaceTime og Game Center eller slett enheten.