Se på Apple-ID-enhetslisten for å se hvor du er pålogget

Les om hvilke enheter som vises på Apple-ID-enhetslisten, hvordan du finner informasjon om enhetene, og hvordan du fjerner en enhet, om nødvendig.

Se hvor du er pålogget

Følg fremgangsmåten nedenfor for å se enhetene du for øyeblikket er logget på med Apple-ID-en din.

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å se hvor du er pålogget

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] og rull ned.
  2. Trykk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, som for eksempel modell, serienummer, OS-versjon og hvorvidt enheten er godkjent og kan brukes til å motta verifiseringskoder for Apple-ID. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet. Du må kanskje svare på et sikkerhetsspørsmål for å se enhetsdetaljer.

Bruk Macen for å se hvor du er pålogget

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Apple-ID.
  3. Klikk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet. Du må kanskje svare på et sikkerhetsspørsmål for å se enhetsdetaljer.

Bruk PC-en for å se hvor du er pålogget

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Kontodetaljer, og klikk deretter på Administrer Apple-ID.
  3. Klikk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet.

Bruk nettet til å se hvor du er pålogget

Under Enheter på Apple-ID-kontosiden din kan du se hvilke enheter du er logget på med Apple-ID-en din:

1. Logg deg på Apple-ID-kontosiden din,* og rull til Enheter.
  2. Hvis du ikke ser enhetene dine med en gang, klikker du på Vis detaljer og svarer på sikkerhetsspørsmålene.
  3. Klikk på et enhetsnavn for å vise informasjon om enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet.

* Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en kan det hende at du må oppgi tilleggsinformasjon.

Legg til en enhet i listen

For å legge til en enhet i listen må du logge på med Apple-ID-en din. Etter at du har logget på en enhet med Apple-ID, vises denne enheten i listen. Du må logge på følgende steder:

• For iOS 9 og nyere logger du på iCloud, iMessage, FaceTime, iTunes og App Store eller Game Center på enheten. Du vil også se en eventuell Apple Watch som er koblet til.
  • For iOS 8 logger du på iCloud eller iTunes og App Store på enheten. Du vil også se en eventuell Apple Watch som er koblet til.
  • For OS X Yosemite og nyere eller Windows 10 og nyere logger du på iCloud på enheten.
  • For Apple TV HD og nyere logger du på iTunes og App Store på enheten.
  • For Apple TV (3. generasjon) og eldre logger du på iTunes Store på enheten.
  • Hvis noen av enhetene dine bruker tidligere versjoner av iOS, OS X eller tvOS, vil du ikke se dem i enhetslisten.

AirPods vises i Hvor er?-appen, men ikke i Apple-ID-enhetslisten din. Du kan fjerne AirPods fra kontoen din ved bruk av Hvor er?

Fjern en enhet fra listen

Hvis enheten er savnet, kan du bruke Hvor er? til å finne enheten og iverksette andre tiltak for å få den tilbake og beskytte dataene dine. Hvis du ikke bruker enheten din lenger, eller hvis du ikke kjenner den igjen, bør du vurdere å fjerne den fra listen.

Hvis du konfigurerer tofaktorautentisering for Apple-ID-en din, vil fjerning av en enhet sikre at den ikke lenger kan vise verifiseringskoder. Den har heller ikke tilgang til iCloud og andre Apple-tjenester, inkludert Hvor er?, før du logger på igjen med tofaktorautentisering. Enheten vises ikke i listen igjen, med mindre du logger på på nytt.

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å fjerne en enhet

1. Trykk på enheten for å se detaljer, og trykk deretter på Fjern fra konto.
  2. Sjekk meldingen som vises, og trykk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  3. Vil du fjerne enheten fra kontosiden din permanent?

Bruk Macen til å fjerne en enhet

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Apple-ID.
  3. Klikk på enheten for å se detaljer, og trykk deretter på Fjern fra konto.
  4. Sjekk meldingen som vises, og klikk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  5. Vil du fjerne enheten fra kontosiden din permanent?

Bruk PC-en til å fjerne en enhet

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Kontodetaljer, og klikk deretter på Administrer Apple-ID.
  3. Klikk på enheten for å se detaljer, og trykk deretter på Fjern fra konto.
  4. Sjekk meldingen som vises, og klikk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  5. Vil du fjerne enheten fra kontosiden din permanent?

Bruk nettet til å fjerne en enhet

Du kan fjerne enheter fra Apple-ID-kontosiden:

1. Klikk på enheten for å se detaljene, og klikk deretter på «Fjern fra konto».
  2. Les gjennom meldingen som vises.
  3. Klikk på nytt for å bekrefte at du vil fjerne enheten.
  4. Vil du fjerne enheten fra kontosiden din permanent?

Fjern en enhet fra kontosiden din permanent

Hvis du fortsatt er logget på enheten med Apple-ID-en din, vises den kanskje på kontosiden neste gang enheten kobles til Internett. Hvis du vil fjerne enheten fra kontosiden din permanent, logger du av iCloud, iTunes og App Store, iMessage, FaceTime og Game Center på den aktuelle enheten, eller sletter enheten.