Hvis iMac-maskinen din (2013- eller 2014-modell) omstarter når du åpner et JPEG-bilde i Finder eller Forhåndsvisning

Når du bruker OS X v10.10.3, kan åpning av enkelte svært store JPEG-bilder føre til at iMac-maskinen omstarter og viser en melding.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis du bruker OS X Yosemite v10.10.3 og en av følgende iMac-modeller, kan visning av enkelte svært store JPEG-bilder (.jpg) i Finder eller Forhåndsvisning føre til at iMac-maskinen omstarter. Mer spesifikt vil iMac slutte å svare et øyeblikk, vise en svart skjerm og så omstarte til en melding om at datamaskinen omstartet på grunn av et problem. Hvis iMac-maskinen ikke omstarter, kan den i stedet vise bildet som et helt grått bilde.

• iMac (Retina 5K, 27-tommers, sent 2014)
  • iMac (27-tommers, sent 2013)
  • iMac (21,5-tommers, sent 2013)

Oppdater til OS X Yosemite v10.10.4

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere til OS X Yosemite v10.10.4.