Fjern sammenkoblingen til og slett Apple Watch

Når du fjerner sammenkoblingen, sletter du Apple Watch og gjenoppretter den til fabrikkinnstillinger.

Hvis du bruker Apple Watch med et reisekort i Wallet-appen, må du fjerne reisekortet fra Apple Watch før du fjerner sammenkoblingen.

Slik fjerner du sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen mens du fjerner sammenkoblingen.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  3. Gå til Min klokke-fanen og trykk på Alle klokker.
  4. Trykk på Info-knappen  ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.
  5. Trykk på Koble fra Apple Watch.
  6. På GPS + Cellular-modeller velger du å beholde eller fjerne mobilabonnementet.
    • Hvis du vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, beholder du abonnementet.
    • Hvis du ikke vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, fjerner du abonnementet. Hvis du ikke skal koble sammen med en annen klokke eller iPhone, kan det hende du må kontakte operatøren din for å avslutte mobilabonnementet.
  7. Trykk på nytt for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet for å deaktivere aktiveringslåsen. Før alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch blir slettet, oppretter iPhone en ny sikkerhetskopi av Apple Watch. Du kan bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette en ny Apple Watch. Når Apple Watch-koblingen er fjernet, ser du meldingen Start sammenkobling.
  8. Konfigurer Apple Watch på nytt.

Slik sletter du Apple Watch hvis du ikke har iPhonen din

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch.
  2. Skriv inn passordet hvis du blir bedt om det.
  3. På GPS + Cellular-modeller velger du å beholde eller fjerne mobilabonnementet.
    • Hvis du vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, beholder du abonnementet.
    • Hvis du ikke vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, fjerner du abonnementet. Hvis du ikke skal koble sammen med en annen klokke eller iPhone, kan det hende du må kontakte operatøren din for å avslutte mobilabonnementet.
  4. Trykk på Slett alle for å bekrefte. Dette tilbakestiller Apple Watch til fabrikkinnstillingene.

Følg denne framgangsmåten hvis du har glemt sikkerhetskoden.

Når du sletter alt innhold og alle innstillinger, slettes alle medier, data og innstillinger fra Apple Watch, men det fjerner ikke Aktiveringslås. For å fjerne Aktiveringslås må du fjerne sammenkoblingen for klokken først. Før klokken blir slettet, blir det laget en sikkerhetskopi av innholdet på iPhone.