Fjern sammenkoblingen til og slett Apple Watch

Når du fjerner sammenkoblingen, sletter du Apple Watch og gjenoppretter den til fabrikkinnstillinger.

Hvis du bruker Apple Watch i Japan og har et Suica-kort i Wallet, må du sørge for at du fjerner Suica-kortet ditt før du fjerner sammenkoblingen.

Koble fra enhetene

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen mens du fjerner sammenkoblingen.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  3. Gå til Min klokke-fanen, og trykk på klokken din øverst på skjermen.
  4. Trykk på informasjonssymbolet ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.
    Johns Apple Watch på 42 mm i aluminium i Watch-appen.
  5. Trykk på Fjern sammenkoblingen for Apple Watch.
    Apple Watch-skjermbilde på iPhone som viser informasjon for Johns Apple Watch i aluminium.
  6. For Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) velger du å beholde mobilabonnementet ditt.
    • Hvis du vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, beholder du abonnementet.
    • Hvis du ikke vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, fjerner du abonnementet. Hvis du ikke skal koble sammen med en annen klokke eller iPhone, kan det hende du må kontakte operatøren din for å avslutte mobilabonnementet.
  7. Trykk på nytt for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet for å deaktivere aktiveringslåsen. Før alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch blir slettet, oppretter iPhone en ny sikkerhetskopi av Apple Watch. Du kan bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette en ny Apple Watch. Når Apple Watch-koblingen er fjernet, ser du meldingen Start sammenkobling.
  8. Følg denne framgangsmåten for å konfigurere og koble Apple Watch til igjen.

Slett Apple Watch

Hvis du ikke har iPhone-enheten din og ikke kan fjerne sammenkoblingen, kan du likevel slette alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch:

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch.
    Tilbakestillingsskjerm på Apple Watch.
  2. For Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) velger du å beholde mobilabonnementet ditt.
    • Hvis du vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, beholder du abonnementet.
    • Hvis du ikke vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, fjerner du abonnementet. Hvis du ikke skal koble sammen med en annen klokke eller iPhone, kan det hende du må kontakte operatøren din for å avslutte mobilabonnementet.
  3. Trykk på Slett alle for å bekrefte. Dette tilbakestiller Apple Watch til fabrikkinnstillingene.

Følg denne framgangsmåten hvis du har glemt sikkerhetskoden.