Opprett og bestill utskriftsprodukter i Bilder med prosjekttillegg

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og bruker tredjeparts prosjekttillegg i Bilder for macOS.

Med tredjeparts prosjekttillegg for Bilder kan du legge til en rekke kraftige verktøy for å opprette bildeprosjekter og bestille utskriftsprodukter. For å komme i gang må du kontrollere at Macen kjører macOS High Sierra 10.13 eller nyere. Deretter laster du ned og installerer tillegg fra Mac App Store.

Slik finner og installerer du prosjekttillegg i Bilder

1. Åpne Bilder.

2. I menylinjen i Bilder velger du Fil > Opprett > [prosjekttype] > App Store. Mac App Store åpner og viser tilgjengelige prosjekttillegg.

3. Klikk på et tillegg for å finne ut mer, eller klikk på Hent for å laste ned tillegget.

4. Etter at tillegget lastes ned, blir det tilgjengelig som et prosjekttillegg i Bilder.

Konverter eksisterende prosjekter

Du kan oppdatere eller fortsette å arbeide med de eksisterende Bilder-prosjektene dine ved å konvertere dem med tredjepartstillegg:

1. I sidepanelet under Prosjekter i Bilder velger du prosjektet du vil konvertere.

2. I menylinjen i Bilder velger du Fil > Opprett > [prosjekttype], og deretter velger du det prosjekttillegget du vil bruke. Tillegget viser alternativer for prosjektet og konverterer deretter prosjektet i et eget format.

3. Bruk prosjekttilleggets grensesnitt i Bilder til å redigere prosjektet og legge inn en bestilling av utskriftsprodukter. Klikk på Ferdig øverst til høyre i Bilder når du er ferdig. Det konverterte prosjektet vises i sidepanelet sammen med det opprinnelige prosjektet.

Når du har konvertert prosjektene dine, kan du redigere dem videre og legge inn bestillinger ved hjelp av tilleggets grensesnitt innenfor Bilder.

Opprett nye prosjekter

Følg disse trinnene for å opprette et nytt prosjekt i Bilder ved bruk av tillegg:

1. Velg et minne, album eller en gruppe bilder som du vil bruke i prosjektet.

2. Velg Fil > Opprett > [prosjekttype], og velg deretter et prosjekttillegg.

3. Bruk tilleggets grensesnitt til å opprette prosjektet, redigere det og legge inn en bestilling.

Du kan legge til flere bilder i prosjektet etter at det er opprettet: Dra bildene fra visningen i Bilder og slipp dem på prosjektnavnet i sidepanelet.

Få hjelp med utvidelser

Hvis du trenger hjelp med en utvidelse, kan du kontakte utvikleren.

Prosjekttillegg for Bilder er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.