Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt

Finn ut hva du kan gjøre med en iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Mac som er mistet eller stjålet.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis Finn iPhone- og Finn Mac-appene er aktiverte, kan du følge en fremgangsmåte for å finne en iPhone, iPad eller iPod touch, Apple Watch eller Mac som er mistet eller stjålet. Bruk Finn-appene til å sette den savnede enheten din i Mistet-modus, se hvor den befinner seg, eller slette dataene på den. Utover Finn iPhone- og Finn Mac-appene finnes det ingen annen Apple-tjeneste som finner, sporer eller flagger enheten din for deg. Finn ut mer om Finn iPhone.

Hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap, kan dusende inn et krav for erstatning av enheten.

Apple-produktet kan dekkes av mobiloperatør-abonnementet ditt. Sørg for at du rapporterer den mistede eller stjålne enheten til operatøren slik at de kan deaktivere kontoen din for å hindre oppringinger, meldinger og databruk. Sørg også for at du kontakter det lokale politikontoret ditt for å rapportere den mistede eller stjålne Apple-enheten.

Finn ut hvordan du finner serienumre på Apple-produkter.