Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt

Finn ut hva du kan gjøre med den mistede eller stjålne iPhone-, iPad-, iPod touch- eller Apple Watch-enheten, eller Mac-maskinen din.

Du kan følge denne fremgangsmåten for å finne den mistede eller stjålne iPhone-, iPad-, iPod touch-, eller Apple Watch-enheten, eller Mac-maskinen din hvis du har aktivert Finn iPhone- og Finn Mac-appene. Ved å bruke Finn-appene kan du sette den savnede enheten din i Mistet-modus, se hvor den er eller slette dataene på den. Utover Finn iPhone- og Finn Mac-appene finnes det ingen annen Apple-tjeneste som finner, sporer eller på annet vis flagger enheten din for deg.

Apple-produktet kan dekkes av mobiloperatør-abonnementet ditt. Sørg for at du rapporterer den mistede eller stjålne enheten til operatøren slik at de kan deaktivere kontoen din for å hindre oppringinger, meldinger og databruk. Sørg også for at du kontakter det lokale politikontoret ditt for å rapportere den mistede eller stjålne Apple-enheten.

Les hvordan du finner serienumre på Apple-produkter.