Hvis musikk, filmer eller TV-programmer fra iTunes Store uventet slutter å laste ned

Når du kjøper og laster ned musikk, en film eller et TV-program fra iTunes Store og nedlastingen blir avbrutt, kan du starte den på nytt.

Etter at du kjøper en sang, et album, en film eller en TV-serie fra iTunes Store, kan nedlastingen avsluttes uventet av følgende årsaker:

• iTunes mistet forbindelsen til Internett.
  • iTunes avsluttet før nedlastingen var fullført.
  • iPhone, iPad, iPod touch eller datamaskinen startet på nytt under en nedlasting.
  • Internett-forbindelsen var for langsom.
  • Andre programmer, som for eksempel sikkerhetsprogramvare fra tredjepart eller en brannmur, blokkerte nedlastingen.

Hvis du er medlem av Apple Music, kan du få hjelp med iCloud-musikkbiblioteket i stedet. Hvis du har leid en film, kan du finne ut mer om strømming og nedlasting av leiefilmer.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. På iPhone eller iPod touch trykker du på Mer  nederst på skjermen. Trykk deretter på Nedlastinger.
    På iPad trykker du på Nedlastinger.
    Du ser ikke Nedlastinger hvis du ikke har objekter som er tilgjengelig for nedlasting eller nedlastinger som er aktive eller satt på vent.
  3. Hvis du blir bedt om det, oppgir du Apple-ID og passord.
  4. Finn objektet du ønsker å starte på nytt, og trykk på den blå nedlastingspilen blå nedlastingspil.

Hvis du ikke kan fullføre nedlastingen på iPhone, iPad eller iPod touch, laster du ned i iTunes på Mac-maskinen eller PC-en. Synkroniser deretter til enheten din.

Hvis du fremdeles ikke kan omstarte nedlastingene, kan du få mer hjelp.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Søk etter nedlastinger.
  4. Skriv inn passordet ditt og trykk på Retur- eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Vis konto.
  5. Nedlastingene starter på nytt automatisk.

Hvis du fremdeles ikke kan omstarte nedlastingene, kan du få mer hjelp.

Få mer hjelp

Prøv framgangsmåten nedenfor hvis du fremdeles ikke kan omstarte nedlastingene:

• Omstart iOS-enheten eller datamaskinen.
  • Søk etter oppdateringer til Mac-maskinen eller PC-en, og installer eventuelle programvareoppdateringer. Oppdater også all sikkerhetsprogramvare du har, som beskyttelse mot virus og skadelig programvare, eller brannmur.
  • Hvis du bruker Wi-Fi for tilgang til Internett, bruker du et annet Wi-Fi-nettverk når du laster ned. Hvis du kobler til et hjemmenettverk, omstarter du Wi-Fi-ruteren. Du kan også søke etter og installere eventuelle firmware-oppdateringer for Wi-Fi-ruteren. Se nettstedet til ruterprodusenten for å finne informasjon om hvordan du oppdaterer ruterens firmware.
  • Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan koble til iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.