Hvis musikk, filmer eller TV-programmer fra iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen slutter å laste ned

Når du kjøper og laster ned musikk, en film eller et TV-program fra iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen og nedlastingen blir avbrutt, kan du starte nedlastingen på nytt.

Start en nedlasting på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Mer  nederst på skjermen på iPhone eller iPod touch, og trykk deretter på Nedlastinger. På iPad trykker du på Nedlastinger.
    Du ser ikke Nedlastinger hvis du ikke har objekter som er tilgjengelig for nedlasting.
  3. Hvis du blir bedt om det, oppgir du Apple-ID og passord.
  4. Finn nedlastingen du vil starte på nytt, og trykk deretter på den blå nedlastingspilen blå nedlastingspil.

Hvis du ikke kan fullføre nedlastingen på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve å laste den ned i Apple Music-appen eller Apple TV-appen på Macen, eller i iTunes for Windows på PC. Synkroniser deretter til enheten din.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles ikke kan starte nedlastingene på nytt.

Start en nedlasting på nytt på Mac eller PC

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen på Macen. På PC åpner du iTunes for Windows.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID.
  3. Velg Konto > Søk etter nedlastinger i menylinjen øverst på skjermen.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og klikk deretter på Vis konto.

Nedlastningene dine starter automatisk på nytt. Finn ut hva du kan gjøre hvis de ikke gjør det.

Hvis du fremdeles ikke kan starte nedlastningene på nytt, kan du prøve denne fremgangsmåten

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.