Vis og fjern enheter tilknyttet Apple ID-kjøp

Administrer listen over enheter som kan laste ned og spille av ting du har kjøpt med Apple-ID-en.

Det kan være lurt å fjerne tilknyttede enheter i følgende situasjoner:

• Når du har nådd grensen for antall tilknytninger og ønsker å legge til en ny enhet.

• Når du ikke får lastet ned tidligere kjøp fra App Store, Apple TV-appen og andre Apple-tjenester.

• Når du vil selge eller gi bort en tilknyttet enhet.

Bruk en Mac eller en Windows-PC for å finne eller fjerne de tilknyttede enhetene

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. I menylinjen på Macen velger du Konto > Kontoinnstillinger. På en Windows-PC klikker du på navnet ditt nederst i sidepanelet og deretter på Vis konto. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

3. Klikk på Administrer enheter. Hvis ingen enheter er tilknyttet Apple ID-en, vises ikke denne delen.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Hvis du vil fjerne en enhet, klikker du på Fjern. Hvis du ikke får fjernet enheten, kan du logge deg av Apple-ID-en på den aktuelle enheten, og deretter prøve på nytt. Hvis du fremdeles ikke får fjernet den, kan det være at du må vente i opptil 90 dager før du kan knytte enheten til en annen Apple-ID.

Bildet har ingen alternativ tekst

Fjern den tilknyttede iPhonen eller iPaden

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.

3. Trykk på Vis konto. Du kan bli bedt om å logge på.

4. Rull ned, og trykk deretter på Fjern denne enheten.

Bildet har ingen alternativ tekst

Mer om tilknyttede enheter

Vil du legge til en ny enhet på listen? Bare bruk enheten til å kjøpe noe i App Store, Apple TV-appen eller en annen Apple-tjeneste.

Du kan ha ti enheter (ikke mer enn fem datamaskiner) tilknyttet Apple-ID-en din for kjøp samtidig.

Når du prøver å tilknytte en enhet som tidligere var tilknyttet, kan du se meldingen «Enheten er tilknyttet en annen Apple-ID. Du kan ikke knytte enheten til en annen Apple-ID før det har gått [antall] dager.» Det kan være at du må vente i opptil 90 dager før du kan knytte enheten til en annen Apple-ID.

Denne listen over tilknyttede enheter er ikke den samme som listen med enheter som du for øyeblikket er logget på med Apple-ID-en din på. På Apple-ID-kontosiden kan du se hvor du er pålogget.

Hvis enheten ikke er på listen

Hvis enheten ikke er på listen og du ikke kan bruke enheten til å kjøpe noe, er kanskje enheten foreldet.

Finn ut hvilke enheter som er gamle eller foreldede

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.