Identifiser skystatussymboler i musikkbiblioteket på Mac eller PC

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du laste opp musikkbiblioteket ditt, slik at du har tilgang til det på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du sjekker opplastingsstatusen for musikkbiblioteket, og hva de ulike skysymbolene ved siden av sangene betyr.

Skystatussymboler

Hvis du ser et skystatussymbol ved siden av en sang, kan du se under for å finne ut hva det betyr.

Tilgjengelig for nedlasting

Sangen er ikke lastet ned på enheten og kan bare spilles av når enheten er koblet til internett. For å høre på sangen uten nett trykker eller klikker du på  for å laste den ned på enheten.

Duplikat

Du har duplikatversjoner av den samme sangen i musikkbiblioteket på datamaskinen. Duplikatsanger lastes ikke opp og synkroniseres ikke på enhetene dine.

Fjernet

Du har flere datamaskiner der Synkroniser bibliotek er slått på, og en sang er slettet på en av disse datamaskinene. Sanger du sletter fra musikkbiblioteket, fjernes umiddelbart fra iPhone, iPad og iPod touch, men blir værende på andre tilknyttede datamaskiner frem til de slettes manuelt.

Ikke valgbar

Apple Music kan kanskje ikke laste opp sangen fordi den ikke er kjøpt fra iTunes Store, den er kjøpt med en annen Apple-ID eller filen er for stor.

Feil

Sangfilen er korrupt, eller det oppsto en feil under opplasting av sangen. Velg Fil > Bibliotek > Oppdater musikkbiblioteket i skyen for å løse dette. Hvis oppdatering ikke løser problemet, kan du prøve å importere en ny kopi av sangen til musikkbiblioteket.

En sky med stiplet linje

Hvis du ser en sky med stiplet linje ved siden av en sang, kan det bety ett av følgende:

• Venter: Sangen holder på å bli matchet og er ikke lastet opp. Velg Fil > Bibliotek > Oppdater musikkbiblioteket i skyen for å løse dette.
  • Ikke lastet opp: Sangen er lagt til fra en annen enhet og kan ikke matches. For å laste opp sangen slår du på Synkroniser bibliotek på datamaskinen der den opprinnelige lydfilen er lagret.
  • Ikke lenger tilgjengelig: Sangen er enten ikke tilgjengelig i Apple Music-katalogen eller er ikke utgitt ennå.

Kontroller opplastingsstatusen for hver sang i musikkbiblioteket ditt

Når du slår på Synkroniser bibliotek i Musikk-appen på Mac eller i iTunes for Windows på PC, laster Apple Music opp og matcher alle sangene i musikkbiblioteket.

Etter hvert som Apple Music laster opp musikken, kan du sjekke status for hver enkelt sang.

1. På Mac åpner du Musikk-appen. På PC åpner du iTunes for Windows, velger musikk i hurtigmenyen og klikker på Bibliotek.
  2. Velg Sanger i sidepanelet.
  3. I menylinjen velger du Vis > Vis visningsvalg.
  4. Velg Skynedlasting og Skystatus.