Identifiser skystatussymboler i musikkbiblioteket på Mac eller PC

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du laste opp musikkbiblioteket ditt, slik at du har tilgang til det på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du sjekker opplastingsstatusen for musikkbiblioteket, og hva de ulike skysymbolene ved siden av sangene betyr.

Kontroller opplastingsstatusen for hver sang i musikkbiblioteket ditt

Når du slår på Synkroniser bibliotek i Apple Music-appen eller slår på iCloud-musikkbibliotek i iTunes, laster Apple Music opp og matcher alle sangene i musikkbiblioteket.

Slik sjekker du opplastingsstatus for hver sang:

1. På Mac åpner du Apple Music-programmet. På PC åpner du iTunes, velger Musikk fra lokalmenyen og klikker på Bibliotek.
  2. Velg Sanger i sidepanelet.
  3. I menylinjen velger du Vis > Vis visningsvalg.
  4. Velg Skynedlasting og Skystatus.

Vinduet til Musikk-programmet med visningsalternativer, inkludert Skynedlasting og Skystatus

Skystatussymboler

Hvis du ser et skystatussymbol ved siden av en sang, kan du se under for å finne ut hva det betyr.

Last ned-symbol

Tilgjengelig for nedlasting

Sangen er ikke lastet ned på enheten og kan bare spilles av når enheten er koblet til internett. For å lytte til sangen når du ikke er på nettet, trykker eller klikker du på Last ned-symbolet Last ned-symbol for å laste den ned til enheten.

Duplikat-symbol

Duplikat

Du har duplikatversjoner av den samme sangen i musikkbiblioteket på datamaskinen. Duplikatsanger lastes ikke opp og synkroniseres ikke på enhetene dine.

Fjernet-symbol

Fjernet

Du har flere datamaskiner der Synkroniser bibliotek er slått på, og en sang er slettet på en av disse datamaskinene. Sanger du sletter fra musikkbiblioteket, fjernes umiddelbart fra iPhone, iPad og iPod touch, men blir værende på andre tilknyttede datamaskiner frem til de slettes manuelt.

Ukvalifisert-symbol

Ukvalifisert

Apple Music kan kanskje ikke laste opp sangen fordi den ikke er kjøpt fra iTunes Store, den er kjøpt med en annen Apple-ID eller filen er for stor.

Feil-symbol

Feil

Sangfilen er korrupt, eller det oppsto en feil under opplasting av sangen. Velg Fil > Bibliotek > Oppdater musikkbiblioteket i skyen for å løse dette. Hvis oppdatering ikke løser problemet, kan du prøve å importere en ny kopi av sangen til musikkbiblioteket.

Skysymbol med stiplet linje

En sky med stiplet linje

Sangen venter enten på å bli lastet opp, kan ikke matches, er ikke lenger tilgjengelig i Apple Music-katalogen eller er ikke utgitt ennå. Finn ut hva du skal gjøre hvis sanger tar lang tid å laste opp.