Bruk Helse-appen på iPhone eller iPad

Helse-appen samler inn helsedata fra iPhone, iPad, Apple Watch og apper du allerede bruker, slik at du kan se all fremgang på ett praktisk sted.

Helse-appsymbol

Helse teller skritt, gådistanse og løpedistanse automatisk. Og hvis du har en Apple Watch, sporer den også Aktivitet-dataene dine. Du kan også skrive inn informasjon i en Helse-kategori eller hente data fra favorittappene eller enhetene dine som er kompatible med Helse.

Konfigurer helseprofilen din

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Oversikt-fanen, og deretter på profilbildetNo alt supplied for Image ditt øverst til høyre. Hvis du bruker iPad, trykker du på Profil øverst til venstre.

3. Trykk på Helsedetaljer. Deretter trykker du på Rediger.

4. Legg til informasjonen din som fødselsdato og blodtype.

Skjermen Helsedetaljer på iPhone som viser helseprofil-informasjon som fødselsdato og blodtype.
  5. Trykk på Ferdig.

6. På iPhone kan du også konfigurere nødinfo eller registrere deg som organdonor via profilen din.

Apple Watch bruker personopplysningene dine til å beregne blant annet hvor mange kalorier du forbrenner. Du kan velge å dele denne informasjonen med andre apper. Informasjonen holdes også oppdatert på alle enhetene dine.

Når du har konfigurert helseprofilen din, kan du innledningsvis gjennomgå helsesjekklisten via Oversikt-fanen på iPhonen. Med helsesjekklisten kan du se og aktivere tilgjengelige helsefunksjoner. Du kan også trykke på profilbildet ditt øverst til høyre, og deretter trykke på Helsesjekkliste for å få tilgang til listen.

Velg favorittkategoriene du vil spore

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Oversikt-fanen. Hvis du bruker iPad, trykkerNo alt supplied for Image du for å åpne sidepanelet, og trykker deretter på Oversikt.

3. Trykk på Rediger ved siden av Favoritter.

4. Hvis du vil legge til eller fjerne en kategori fra favorittene dine, trykker du på den aktuelle kategorien. Kategorier med en blå stjerneNo alt supplied for Image vises i favorittene dine.

Rediger favoritter-skjermen på iPhone som viser de tilgjengelige helsekategoriene du kan spore.
  5. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

Favorittene dine viser ytelsen din for hver helsekategori for den aktuelle dagen, f.eks. Oppmerksomme minutter eller Skritt. Trykk på en kategori for å se mer informasjon om den. Hvis du trenger å legge til helsedetaljer fra en annen app manuelt, kan du finne ut hvordan du administrerer helsedata på iPhone, iPad eller Apple Watch.

Se hvordan helsen din endres over tid

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Oversikt-fanen. Hvis du bruker iPad, trykkerNo alt supplied for Image du for å åpne sidepanelet, og trykker deretter på Oversikt.

3. Rull ned til Hovedpunkter. Hovedpunkter viser helsen din over tid, slik at du kan få en oversikt.

En iPhone som viser helsehovedpunkter som Aktiv energi og Atrieflimmerhistorikk-data over tid.
  4. Trykk på et hovedpunkt for å se informasjon om den aktuelle kategorien. Eventuelt kan du trykke på Vis alle hovedpunkter nederst i listen.

Du kan også motta varslinger om nye trender i helsedataene dine eller for andre funksjoner som Syklus eller Mental velferd. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Oversikt-fanen og deretter på profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen. Hvis du bruker iPad, trykker du på Profil øverst til venstre. Trykk på Varslinger under Funksjoner, og slå på eventuelle varslinger du er interessert i.

Velg hvilke apper som deler informasjon med Helse

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Oversikt-fanen og deretter på profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen. Hvis du bruker iPad, trykker du på Profil øverst til venstre.

3. Trykk på Apper og tjenester under Personvern. Du kan se appene du allerede eier, som er kompatible med Helse. Hvis du ikke ser en app, er den kanskje ikke kompatibel.

En iPhone-skjerm som viser appene og tjenestene som har tillatelse til å oppdatere helsedata.
  4. Trykk på en app og aktiver helsekategoriene du vil at appen skal spore.

Hvis du bruker flere apper til å spore forskjellige ting, kan Helse-appen samle informasjonen på ett sted. Administrer dataene som legges til i Helse-appen.

Apple Watch kan også lese og skrive Helse-data. Du kan administrere dataene direkte på Apple Watch: Gå til Innstillinger > Helse > Apper.

Legg til mer informasjon om helsen din

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.