Bruk Helse-appen på iPhone eller iPod touch

Helse-appen samler inn helsedata fra iPhone, Apple Watch og apper som du allerede bruker, slik at du kan se all fremgang på ett praktisk sted.

Symbolet til Helse-appen

Helse fremhever fire kategorier: Aktivitet, Søvn, Oppmerksomt nærvær og Ernæring. Helse teller skritt, gådistanse og løpedistanse automatisk. Og hvis du har en Apple Watch, sporer den også Aktivitet-dataene dine. Informasjonen du oppretter eller samler inn om deg selv, er under din kontroll, og den blir kryptert med sikkerhetskoden din når du låser iPhone.

Legg til personlig informasjon

1. Åpne Helse-appen og trykk på Helsedata-fanen.
  2. Trykk på Profil-symbolet, og legg deretter til informasjonen din.
    Derek Parkers personlige informasjon.

Legg til data fra appene dine i Helse

Slik legger du til apper og velger hvilke kategorier de skal spore:

1. Åpne Helse-appen og trykk på Kilder-fanen.
  2. Rull ned til Apper. Du kan se appene du allerede eier, som er kompatible med Helse. Hvis du ikke ser en app, er den kanskje ikke kompatibel.
  3. Trykk på en app.
  4. Slå på kategorier du vil spore.

Du kan også finne kompatible apper i Helse-appen:

1. Åpne Helse-appen og trykk på Helsedata-fanen.
  2. Trykk på en kategori som du vil spore, som for eksempel Oppmerksomt nærvær.
    Anbefalte apper for oppmerksomt nærvær og to minutter med oppmerksomme minutter.
  3. Rull ned til Anbefalte apper.
  4. Last ned en av appene som er anbefalt for å spore denne kategorien.
  5. Når du har lastet ned appen, åpner du og konfigurerer den.
  6. Åpne Helse, trykk på Kilder-fanen og trykk på appen. Slå på kategorier du vil spore.

Du avgjør hva slags informasjon som blir sendt til Helse-appen og hvilke apper som kan hente informasjon fra Helse. Apper som bruker HealthKit, må ha en personvernpolicy. Les gjennom en apps retningslinjer for personvern før du gir den tilgang til helse- og treningsinformasjon.

Se data fra Apple Watch

Helse-data legges automatisk til fra Apple Watch. Slik kan du se disse:

• Hvis du vil se målene dine og hvor mye du står oppreist, beveger deg og trener, trykker du på Helsedata-fanen og deretter på Aktivitet.
  • Hvis du vil se pulsdata, trykker du på Helsedata-fanen og deretter på Hjerte. Finn ut mer om pulsmålerens presisjon og begrensninger.
  • Hvis du vil se data fra Pust-appen, trykker du på Helsedata-fanen og trykker på Oppmerksomt nærvær. Finn ut mer om Pust-appen.

Hvis Helse ikke sporer skritt eller annen informasjon fra iPhone eller en annen enhet, kan du følge denne fremgangsmåten:

1. Åpne Helse-appen og trykk på Kilder-fanen.
  2. Trykk på Apple Watch under Enheter.
  3. Trykk på Personverninnstillinger og kontroller at Kondisjonstrening er slått på.

Vise daglig fremgang

1. Åpne Helse-appen og trykk på I dag-fanen. Hvis du vil se en annen dag, trykker du på en annen dato på kalenderen.
    Et sammendrag av helseinformasjon, inkludert oppmerksomt nærvær, puls, skritt, søvnanalyse med mer.
  2. Trykk på en måling, for eksempel Skritt.
  3. Trykk på diagrammet eller grafen for å se mer informasjon.

Du kan også legge til en måling under Favoritter, slik at den vises øverst på I dag-skjermen. Trykk på Helsedata-fanen, trykk på en kategori og trykk på Legg til i Favoritter.

Legg til data fra andre kilder

Sikkerhetskopier helseinformasjon

Helseinformasjonen blir lagret i iCloud og krypteres når den sendes mellom iCloud og enheten, og mens den er lagret i iCloud. For å slutte å lagre Helsedata i iCloud, går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud og slår av Helse.

Hvis du ikke bruker iCloud, kan du sikkerhetskopiere informasjonen i Helse ved å kryptere iTunes-sikkerhetskopieringen

Johns iPhone i iTunes.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.