Bruk Helse-appen på iPhone eller iPod touch

Helse-appen samler inn helsedata fra iPhone, Apple Watch og apper som du allerede bruker, slik at du kan se all fremgang på ett praktisk sted.

Symbolet til Helse-appen

Helse fremhever fire kategorier: Helse fremhver fire kategorier: Aktivitet, Søvn, Oppmerksomt nærvær og Ernæring. Informasjonen du oppretter eller samler inn om deg selv, er under din kontroll, og den blir kryptert med sikkerhetskoden din når du låser iPhone.

Konfigurere Helse-appen

Helse-appen teller skritt, gådistanse og løpedistanse automatisk. Og hvis du har en Apple Watch, sporer den også Aktivitet-dataene dine. Her er noen flere metoder for å spore helsen din:

Hvis du vil legge til informasjon om deg selv, redigerer du profilen din:

1. Åpne Helse og trykk på Helsedata-fanen.
  2. Trykk på Profil-symbolet og legg til informasjonen din.

Legg til data fra apper

Slik ser du om appene dine er kompatible med Helse:

1. Åpne Helse og trykk på Kilder-fanen.
  2. Trykk på en app. Hvis du ikke ser en app, er den kanskje ikke kompatibel med Helse.
  3. Slå på kategorier du vil spore.

Slik legger du til nye apper:

1. Åpne Helse og trykk på Helsedata-fanen.
  2. Trykk på en kategori, for eksempel Oppmerksomt nærvær.
  3. Last ned en av appene som er anbefalt for å spore denne kategorien
  4. Når du har installert en app, åpner du den og konfigurerer den.
  5. Åpne Helse, trykk på Kilder-fanen og trykk på appen. Slå på kategoriene du vil spore.

Du avgjør hva slags informasjon som blir sendt til Helse-appen og hvilke apper som kan hente informasjon fra Helse.*

Se data fra Apple Watch

• Hvis du vil se målene dine og hvor mye du står oppreist, beveger deg og trener, trykker du på Helsedata-fanen og deretter på Aktivitet.
  • Hvis du vil se pulsdata, trykker du på Helsedata-fanen og deretter på Hjerte. Finn ut mer om pulsmålerens presisjon og begrensninger.
  • Hvis du vil se data fra Pust-appen, trykker du på Helsedata-fanen og trykker på Oppmerksomt nærvær. Finn ut mer om Pust-appen.

Hvis Helse ikke sporer skritt eller annen informasjon fra iPhone eller andre enheter, trykker du på Kilder-fanen og deretter på enheten din eller tilbehøret ditt under Enheter. Deretter trykker du på Personverninnstillinger > Bevegelse og kondisjon og sørger for at Kondisjonssporing er slått på.

Vise daglig fremgang

Trykk på I dag-fanen for å se dagens fremgang. Hvis du vil se en annen dag, trykker du på en annen dato på kalenderen.

Trykk på en måling, for eksempel Skritt. Trykk på diagrammet eller grafen for å se mer informasjon.

Du kan også legge til en måling under Favoritter, slik at den vises øverst på skjermbildet I dag. Trykk på Helsedata-fanen, trykk på en kategori og trykk på Legg til i Favoritter.

Sikkerhetskopier helseinformasjon

Helseinformasjonen blir lagret i iCloud og krypteres når den sendes mellom iCloud og enheten, og mens den er lagret i iCloud. For å slutte å lagre Helsedata i iCloud, går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud og slår av Helse.

Hvis du ikke bruker iCloud, kan du sikkerhetskopiere informasjonen i Helse ved å kryptere iTunes-sikkerhetskopieringen.

Gjør mer med Helse

* Apper som bruker HealthKit, må ha en personvernpolicy. Les gjennom en apps retningslinjer for personvern før du gir den tilgang til helse- og treningsinformasjon.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.