Bruk Helse-appen på iPhone eller iPod touch

Helse-appen samler inn helsedata fra iPhone, Apple Watch og apper du allerede bruker, slik at du kan se all fremgang på ett praktisk sted.

Symbolet til Helse-appen

Helse teller skritt, gådistanse og løpedistanse automatisk. Og hvis du har en Apple Watch, sporer den også Aktivitet-dataene dine. Du kan også skrive inn informasjon i en Helse-kategori eller hente data fra favorittappene eller enhetene dine som er kompatible med Helse.

Konfigurer helseprofilen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Helseprofil og deretter på Rediger.
  4. Legg inn informasjonen din (f.eks. høyde, vekt og alder).
  5. Trykk på Ferdig.
  6. Du kan også konfigurere nødinfo eller registrere deg som organdonor via profilen din.

Apple Watch bruker personopplysningene dine til å beregne blant annet hvor mange kalorier du forbrenner. Du kan velge å dele denne informasjonen med andre apper. Informasjonen holdes også oppdatert på alle enhetene dine.

Velg favorittkategoriene du vil spore

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre.
  3. Hvis du vil legge til eller fjerne en kategori fra favorittene dine, trykker du på den aktuelle kategorien. Kategorier med en blå stjerne  vises i favorittene dine.
  4. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

Favorittene dine viser ytelsen din for hver helsekategori for den aktuelle dagen, f.eks. Oppmerksomt nærvær eller Skritt. Trykk på en kategori for å se mer informasjon om den.

Legg til informasjon om helsen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Naviger-fanen.
  2. Trykk på en kategori, for eksempel Aktivitet.
  3. Trykk på en underkategori, for eksempel Skritt.
  4. Trykk på Legg til data øverst til høyre.
  5. Legg inn dato, tid og data for aktiviteten.
  6. Når du er ferdig, trykker du på Legg til.

Velg hvilke apper som deler informasjon med Helse

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Under Personvern trykker du på Apper. Du kan se appene du allerede eier, som er kompatible med Helse. Hvis du ikke ser en app, er den kanskje ikke kompatibel.
  4. Trykk på en app og aktiver helsekategoriene du vil at appen skal spore.

Hvis du bruker flere apper til å spore forskjellige ting, kan Helse-appen samle informasjonen på ett sted. Administrer dataene som legges til i Helse-appen

Apple Watch kan også lese og skrive Helse-data. Du kan administrere dataene direkte på Apple Watch: Gå til Innstillinger > Helse > Apper.

Se hvordan helsen din endres over tid

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.
  2. Rull ned til Hovedpunkter. Hovedpunkter viser helsen din over tid, slik at du kan få en oversikt.
  3. Trykk på et hovedpunkt for å se informasjon om den aktuelle kategorien. Eventuelt kan du trykke på Vis alle hovedpunkter nederst i listen.

Legg til mer informasjon om helsen din

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.