Endre språk på Apple TV

Les om hva du kan gjøre hvis du trenger et annet språk på Apple TV eller endret språket ved et uhell.

Slå undertekster på eller av

Når du ser på film eller TV-programmer, kan du slå på undertekster. På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) sveiper du ned på fjernkontrollen, velger Undertekster, og deretter velger du språket du vil ha på undertekstene.

Du kan også spørre Siri. Bare hold inne Siri-knappen på Siri Remote, og deretter sier du «Slå på undertekster».

Hvis du vil slå av undertekster, sveiper du ned på fjernkontrollen, velger Undertekster, og deretter velger du Av. Eller du kan holde inne Siri-knappen på Siri Remote og si «Slå av undertekster».

Finn ut mer om undertekster, lydspråk og skjult teksting.

Hvis du vil slå på og endre språket på undertekster på Apple TV (2. eller 3. generasjon), holder du inne Velg på fjernkontrollen i tre sekunder for å se Undertekster-fanen. Deretter velger du alternativet du vil bruke.

Endre språk på Apple TV

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre språket på Apple TV.

Åpne Innstillinger

Velg Innstillinger fra Hjem-skjermen.

Velg Generelt

Generelt er det første valget øverst i listen.

Velg språk

Rull ned og velg Språk under Språk og region, som er det første valget som viser et flagg på venstre side. Du bør rulle langsomt siden det kan ta et øyeblikk før flagget vises.

Velg språket du ønsker

Rull ned på den neste skjermen og velg språket du ønsker.