Endre språk på Apple TV

Les om hva du kan gjøre hvis du trenger et annet språk på Apple TV eller endret språket ved et uhell.

Endre undertekstspråk

Du kan endre undertekstspråket mens du ser på en film eller et TV-program. På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) sveiper du ned på fjernkontrollen, velger Undertekster, og deretter velger du språket du vil ha på undertekstene. På Apple TV (2. og 3. generasjon) holder du nede Velg i tre sekunder for å vise Undertekster-fanen. Deretter velger du alternativet du vil bruke. Finn ut mer om skjult teksting og undertekster på Apple TV.

Endre språk på Apple TV

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre språket på Apple TV.

Åpne Innstillinger

Velg Innstillinger fra Hjem-skjermen.

Velg Generelt

Generelt er det første valget øverst i listen.

Velg språk

Rull ned og velg Språk under Språk og region, som er det første valget som viser et flagg på venstre side. Du bør rulle langsomt siden det kan ta et øyeblikk før flagget vises.

Velg språket du ønsker

Rull ned på den neste skjermen og velg språket du ønsker.