Bruke iCloud-kalenderabonnementer

Kalenderabonnementer er et nyttig verktøy for å holde oversikt over ferier/fridager, sport, sosiale medier med mer. Med iCloud ser du alle kalenderabonnementene dine på tvers av alle enhetene dine.

iCloud-kalender på Mac, iPad og iPhone

Kom i gang

• Oppdater iPhone, iPad og iPod touch til den nyeste versjonen av iOS og Macen til den nyeste versjonen av macOS.

• Kontroller at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

• Du må abonnere på kalenderen på Macen før du kan se kalenderabonnementet på alle enhetene dine. Hvis du abonnerer på kalenderen på en iOS-enhet, kan ikke iCloud oppdatere den til andre enheter.

Konfigurere et nytt iCloud-kalenderabonnement på Mac

1. Gå til Kalender, og velg Fil > Nytt kalenderabonnement.

2. Angi nettadressen til kalenderen, og klikk på Abonner.

3. Angi et navn for kalenderen, og velg en farge som gjør det enklere å identifisere den på kalenderen din.

4. Velg iCloud fra Sted-menyen og klikk på OK.

US Holidays Info setting within iCloud calendar

Legge til eksisterende kalenderabonnement i iCloud

Hvis du har et kalenderabonnement på Macen som du vil se på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du legge det til i iCloud.

1. Åpne Kalender.

2. Klikk på kalenderknappene øverst til venstre i vinduet for å vise listen over kalendere.

3. I listen velger du kalenderne du abonnerer på.

iCloud calendar with subscribed calendar selected
  4. Velg Rediger > Hent informasjon på menylinjen.

5. Velg iCloud fra Sted-menyen og klikk på OK.

Ser du ikke kalenderabonnementet?

Fjerne et kalenderabonnement

• I macOS åpner du Kalender. Høyreklikk på kalenderen du vil fjerne*, og velg Avslutt abonnement.

• I iOS åpner du Kalender. Trykk på Kalendere > InformasjonsknappenBildet har ingen alternativ tekst > Slett kalender.

* Du kan ikke avslutte abonnementet på Helligdager-kalenderen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.