Finn programvareversjonen på iPhone, iPad eller iPod

Du kan finne versjonen av iOS, iPadOS eller iPod-programvaren som er installert på iPhone, iPad eller iPod, med enheten eller ved bruk av datamaskinen.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

For å finne programvareversjonen som er installert på enheten, går du til Innstillinger > Generelt og trykker på Om.

På iPod, iPod classic, iPod nano eller iPod mini

1. Trykk gjentatte ganger på Meny-knappen til hovedmenyen vises.
  2. Rull til og velg Innstillinger > Om.
  3. Programvareversjonen på enheten vises på denne skjermen. På iPod nano (3. eller 4. generasjon) og iPod classic trykker du to ganger på midtre knapp på Om-skjermen for å se programvareversjonen.

På iPod shuffle

Med datamaskinen

Du kan også bruke datamaskinen til å finne programvareversjonen på enheten. Følg disse trinnene:

1. På en Mac med macOS Catalina 10.15 åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes.
  2. Koble enheten til datamaskinen.
  3. Finn enheten på datamaskinen din. Finn ut hva du kan gjøre hvis datamaskinen ikke gjenkjenner enheten.
  4. Se på Generelt-fanen eller Sammendrag-fanen for å se programvareversjonen.