Finne programvareversjonen på iPhone, iPad eller iPod

Du kan finne versjonsnummeret til iOS eller iPod-programvaren som er installert på iPhone, iPad eller iPod, med enheten eller i iTunes.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil finne ut hvilken iOS-versjon som er installert på enheten din, går du til Innstillinger > Generelt > Om.

På iPod, iPod classic, iPod nano eller iPod mini

1. Trykk gjentatte ganger på Meny-knappen til hovedmenyen vises.
  2. Rull til, og velg Innstillinger > Om.
  3. Programvareversjonen til enheten vises på denne skjermen. På iPod nano (3. eller 4. generasjon) og iPod classic trykker du to ganger på midtre knapp på Om-skjermen for å vise programvareversjonen.

På en iPod shuffle

Med iTunes

Du kan også bruke iTunes til å finne programvareversjonen på enheten. Følg denne framgangsmåten:

1. Påse at du har den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Start iTunes, og koble til enheten.
  3. Klikk på symbolet til enheten øverst til venstre i iTunes-vinduet.
  4. Du finner programvareversjonen i delen Sammendrag eller Innstillinger.

Finn ut hva du kan gjøre hvis iTunes ikke gjenkjenner enheten din.