Slik låser du opp iPhone for å bruke den med en annen operatør

Opplåsing av iPhone betyr at du kan bruke den med en annen operatør.

iPhone kan være låst til operatøren din. Opplåsing av iPhone betyr at du kan bruke den med en annen operatør. Følg denne fremgangsmåten for å kontakte operatøren og låse opp iPhone.

Hvis du ikke vil bytte til en annen operatør og enheten er låst fordi du har glemt sikkerhetskoden, trenger du ikke å følge fremgangsmåten i denne artikkelen. Les om hvordan du nullstiller sikkerhetskoden din.

Apple kan ikke låse opp iPhone så du kan bruke den med en annen operatør. Det er bare operatøren som kan låse opp iPhone.

Kontakt operatøren

1. Undersøk om operatøren tilbyr opplåsing. Det er bare operatøren som kan låse opp iPhone.
  2. Kontakt operatøren og be dem om å låse opp enheten. Kontoen din må kanskje oppfylle krav for opplåsing. Når du har sendt inn forespørselen, kan det ta noen dager før den er fullført. Ta kontakt med operatøren din hvis du vil høre hvordan det går med forespørselen.
  3. Når operatøren har bekreftet at iPhonen er låst opp, følger du trinnene nedenfor.

Hvis du har et SIM-kort fra en annen operatør enn gjeldende operatør

Følg disse trinnene for å fullføre opplåsingen av iPhone:

1. Ta ut SIM-kortet og sett inn det nye.
  2. Konfigurer iPhone på nytt.

Hvis du ikke har et annet SIM-kort å bruke

Følg disse trinnene for å fullføre opplåsingen av iPhone:

1. Sikkerhetskopier iPhone.
  2. Etter at du har tatt en sikkerhetskopi, sletter du iPhone.
  3. Gjenopprett iPhone fra sikkerhetskopien du akkurat opprettet.

Få hjelp

Det kan hende du ser denne meldingen på datamaskinen eller iPhone: «SIM-kortet som er satt inn i iPhonen, ser ikke ut til å støttes. Bare kompatible SIM-kort fra operatører som støttes, kan brukes til å aktivere iPhone. Sett inn SIM-kortet som fulgte med iPhone, eller oppsøk en operatør som støttes.»

Følg disse trinnene hvis du ser denne meldingen:

1. Gjenopprett iPhone til fabrikkinnstillingene.
  2. Kontakt operatøren for å forsikre deg om at opplåsingen ble gjennomført i systemet deres.
  3. Gjenopprett iPhone fra en sikkerhetskopi.