Slik sletter du iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du sletter informasjon fra iPhone, iPad eller iPod touch og gjenoppretter enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis du også trenger å slette Apple Watch, kan du følge disse trinnene for å fjerne tilkoblingen mellom enhetene dine.

Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill

Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhone

Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det

Bekreft deretter at du vil slette enheten. Har du glemt sikkerhetskoden eller Apple-ID-en din?

Vent til enheten er slettet

Avhengig av enheten kan det ta noen minutter å slette alle data fullstendig.

Hvis du ikke kan slette enheten

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.