Slette alt innhold og alle innstillinger på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

Les om hvordan du sletter enheten.

Du kan følge framgangsmåten nedenfor for å gjenopprette fabrikkinnstillingene på enheten og fjerne alle innstillinger og all informasjon. Avhengig av enheten kan det ta noen minutter å slette alle data fullstendig.

Slette iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

Du må kanskje oppgi sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet før du sletter alt innhold og alle innstillinger.

Når du skal slette iPhone, iPad eller iPod touch, trykker du på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.

Når du skal slette Apple Watch, trykker du på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.

Få hjelp

Sletting av alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch, fjerner ikke aktiveringslåsen. Les om hva du skal gjøre hvis du har slettet Apple Watch og må slå av aktiveringslåsen.

Les om hva du skal gjøre hvis du har glemt sikkerhetskoden til iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch.

Sletting av alt innhold og alle innstillinger på en iPhone 3G eller eldre og iPod touch (2. generasjon eller eldre) kan ta flere timer. Før du sletter en slik enhet, må du koble enheten til en lader og la enheten være tilkoblet til den er nullstilt.

Sist endret: