Slik sletter du eSIM på iPhone

Finn ut hvordan du sletter eSIM hvis det er nødvendig.

Det kan hende du må slette eSIM hvis

• du overførte eSIM-telefonnummeret til en annen iPhone

• du skal selge, bytte inn eller gi bort iPhonen

Ikke slett eSIM som et trinn i feilsøkingen med mindre operatøren din har bedt om det.

Hvis du sletter eSIM, må du kontakte operatøren din for å få en ny. Deretter konfigurerer du den nye eSIM-en.

Slik sletter du eSIM:

1. Gå til Innstillinger.

2. Trykk på Mobilnett.

3. Trykk på abonnementet du vil slette.

4. Trykk på Slett eSIM.

Hvis du sletter alt innhold og alle innstillinger fra iPhone, kan du velge å slette eSIM også eller beholde den.

Hvis du vil si opp mobilabonnementet ditt, må du også kontakte operatøren din for å avslutte abonnementet.