Overfør data fra den forrige iOS-enheten din til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Konfigurer den nye iOS-enheten fra en sikkerhetskopi av forrige iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynner

Velg en metode

Deretter velger du en av disse overføringsmetodene.

Hurtigstart: Bruk en iPhone eller iPad som allerede kjører iOS 11 eller nyere til å konfigurere en ny enhet automatisk.

iCloud: Overfør dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra iCloud-sikkerhetskopien av den forrige enheten.

iTunes: Overfør dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra en sikkerhetskopi du har laget med iTunes.