Overfør data fra forrige iOS- eller iPadOS-enhet til en ny iPhone eller iPad

Konfigurer den nye iOS- eller iPadOS-enheten fra en sikkerhetskopi av forrige iPhone eller iPad.

Før du begynner

Velg en metode

Deretter velger du en av disse overføringsmetodene.

No alt supplied for Image

Hurtigstart: Bruk iPhone eller iPad til å konfigurere en ny enhet automatisk.

No alt supplied for Image

iCloud: Overfør dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra iCloud-sikkerhetskopien av den forrige enheten.

No alt supplied for Image

Apple Devices-appen, iTunes eller Finder: Overfør dataene dine og kjøpt innhold til den nye enheten fra en sikkerhetskopi du har laget med Apple Devices-appen, iTunes eller Finder.