Overfør data fra forrige iOS- eller iPadOS-enhet til ny iPhone, iPad eller iPod touch

Konfigurer den nye iOS- eller iPadOS-enheten fra en sikkerhetskopi av forrige iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynner

Velg en metode

Deretter velger du en av disse overføringsmetodene.

Hurtigstart: Bruk iPhone eller iPad til å konfigurere en ny enhet automatisk.

iCloud: Overfør dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra iCloud-sikkerhetskopien av den forrige enheten.

iTunes eller Finder: Overfør dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra en sikkerhetskopi du har laget med iTunes eller Finder.