Om batteribruk på iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 9 og nyere kan du kontrollere batteriforbruket for hver app på iOS-enheten.

Kontrollere batteribruk

Gå til Innstillinger > Batteri.

Hvis du vil se hvor lenge hver app har vært åpen eller blitt kjørt i bakgrunnen, trykker du på  . Under hver app kan du se disse formene for bruk:

• Bakgrunnsaktivitet betyr at batteriet blir brukt mens apper kjører i bakgrunnen.
  • Lyd betyr at apper spiller av lyd mens de kjøres i bakgrunnen.
  • Ingen mobildekning eller Dårlig signal betyr at enheten søker etter et signal eller brukes med et dårlig signal.
  • Kopier og gjenopprett indikerer at enheten har sikkerhetskopiert til iCloud eller gjenopprettet fra en iCloud-sikkerhetskopi.
  • Sted og Sted i bakgrunnen betyr at batteriet ble brukt ved sporing av enheten.

Justere innstillingene for å forbedre batteribrukstiden

Når du ser på batteribruken, kan du få forslag som Aktiver autolysstyrke og Juster skjermens lysstyrke. Det er fordi iOS har funnet ut at endring av disse innstillingene kan forbedre batteribrukstiden. Du kan også se brukstiden siden forrige fullading.

Les mer om hvordan du kan oppnå maksimal batteritid og levetid for iOS-enheten.

Bruke spareblussmodus

Slå på Spareblussmodus for å forlenge batterilevetiden. Dette reduserer strømforbruket til du slår funksjonen av eller lader opp iPhone til 80 prosent. Enkelte innstillinger og funksjoner, blant annet e-posthenting, Hei Siri, Bakgrunnsoppdatering og enkelte visuelle effekter, reduseres eller deaktiveres når Spareblussmodus er aktivert.

Les mer om Spareblussmodus.

Les mer

iOS 11.3 har nye funksjoner for å vise batteritilstand og anbefalinger i tilfelle et batteri må byttes ut. Finn ut mer i iPhone-batteri og -ytelse.