Om QuickTime 7-kompatibilitet

QuickTime 7, QuickTime 7 Pro og QuickTime Player 7 støttes ikke lenger av Apple.

macOS Mojave er den siste versjonen av macOS som er kompatibel med eldre QuickTime-programvare, inkludert QuickTime Player 7 og programmer som bruker QuickTime 7-rammeverket. Hvis du har et medieprogram fra en tredjepart som ikke lenger fungerer med nyere versjoner av macOS, kan du høre med programutvikleren om det finnes en oppdatert versjon av programmet.

For vanlige medieoperasjoner som medieavspilling, medieinspeksjon og grunnleggende redigering anbefaler Apple den nyeste versjonen av QuickTime Player (versjon 10), som følger med macOS.

Microsoft Windows-versjoner som ble introdusert i 2009 og senere, støtter viktige medieformater som H.264 og AAC, som QuickTime 7 for Windows aktiverte. Hvis du ikke lenger trenger QuickTime 7 på PC-en, kan du finne ut hvordan du avinstallerer QuickTime 7 for Windows.

Hvis du fortsatt bruker QuickTime Player 7 og trenger hjelp, kan du finne dokumentasjonen i hjelpemenyen i QuickTime Player 7. Du finner også kanskje svarene fra andre Apple-brukere i Apples kundestøttefora.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.