Her finner du svar om QuickTime 7 eller QuickTime 7 Pro

Gå gjennom disse ressursene for å få hjelp med den eldre versjonen av QuickTime 7 eller QuickTime 7 Pro, inkludert QuickTime Player 7.

QuickTime-ressurser

• Med QuickTime Player 7 får du innebygd informasjon om QuickTime Player 7 og QuickTime 7 Pro, inkludert snarveier, tips og instruksjoner for kontrollering av avspilling. Åpne QuickTime Player 7 og velg deretter Hjelp > QuickTime Player-hjelp.
  • På QuickTime-siden på Apples nettsted for kundestøtte finner du koblinger til QuickTime-håndbøker, støtteartikler, programvareoppdateringer med mer. Du kan også søke etter informasjon på tvers av hele nettstedet.
  • Bli med i samtalen på Apple-kundestøttefellesskap. Der kan du finne og dele QuickTime-løsninger med Apple-brukere fra hele verden.
  • QuickTime 7 Brukermanual inneholder informasjon om QuickTime Player 7 og avspilling, redigering og forfatter funksjoner som låses opp med en QuickTime 7 Pro registreringsnøkkel.

Tilleggsinformasjon

QuickTime 7 for Windows støttes ikke lenger av Apple. Nye versjoner av Windows siden 2009 støtter de viktigste medieformatene, for eksempel H.264 og AAC, som QuickTime 7 har aktivert. Alle de nåværende Windows-nettleserne støtter avspilling av videoer uten ekstra programtillegg. Hvis du ikke trenger QuickTime Pro 7 på PC-en lenger, kan du følge instruksjonene for avinstallering av QuickTime 7 for Windows.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Publiseringsdato:Thu Feb 23 00:34:29 GMT 2017