Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Avinstaller QuickTime 7 for Windows

Hvis du ikke lenger trenger QuickTime 7, kan du fjerne det fra PC-en på denne måten.

Før du avinstallerer

Hvis du bruker en QuickTime 7 Pro-registreringsnøkler, bør du vurdere å lagre nøkkelen før du avinstallerer QuickTime 7. Du finner den i Register-fanen under QuickTime Player-valg (Rediger > Valg).

Hvis du ikke er sikker på om et program krever QuickTime, kontakter du utvikleren av programmet. De fleste nyere Windows-programmer som har med medieinnhold å gjøre – deriblant iTunes 10.5 eller nyere – bruker ikke lenger QuickTime til å spille av moderne medieformater. Disse programmene spiller enten av media direkte eller bruker mediestøtten som er innebygd i Windows.

Når du avinstallerer QuickTime 7, fjernes også den eldre web-plugin-modulen for QuickTime 7 hvis den er installert. Nettsteder bruker i stadig større grad webstandarden HTML5 for å gi deg en bedre videoavspillingsopplevelse på en lang rekke nettlesere og enheter, uten tilleggsprogramvare eller plugin-moduler. Når du fjerner eldre plugin-moduler fra nettlesere, får PC-en forbedret sikkerhet.

Slik avinstallerer du

Avinstaller QuickTime 7 fra Kontrollpanel på samme måte som du ville gjort det med andre programmer på PC-en. Hvis du følger Microsofts instruksjoner for avinstallering av programmer, velger du QuickTime 7 som programmet som skal avinstalleres.

Eller bruk Søk i Windows til å finne «Avinstaller QuickTime», og start prosessen derfra.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.