Om QuickTime 7 Pro-registreringsnøkler

QuickTime 7 Pro-registreringsnøkler låste opp tilleggsfunksjoner i QuickTime 7.

QuickTime 7 Pro-registreringsnøkler (eller registreringskoder) låste opp funksjoner for redigering, konvertering og eksport i QuickTime 7. En nøkkel består av fem grupper på fire tegn (bortsett fra bokstaven O), atskilt av bindestreker. Du mottok den per e-post etter å ha kjøpt nøkkelen fra Apple Online Store.

QuickTime 7 Pro-registreringsnøkler er bare for QuickTime 7,

ikke for eldre eller nyere versjoner av QuickTime.

Bruk registreringsnøkkelen din

Følg de aktuelle trinnene for Mac eller Windows nedenfor. QuickTime 7 Pro for Mac-registreringsnøkler krever Mac OS X. QuickTime 7 Pro for Windows-registreringsnøkler krever Microsoft Windows.

Mac OS X Snow Leopard v10.6 eller nyere

Det er allerede installert en nyere versjon av QuickTime (QuickTime X) på Mac-maskinen. Følg disse trinnene bare hvis du har eldre medietyper eller arbeidsflyter som ikke støttes av QuickTime X.

1. Installer QuickTime Player 7.

2. Åpne QuickTime Player 7 fra Verktøy-mappen i Programmer-mappen.

3. Velg QuickTime Player 7 > Registrering fra QuickTime-menylinjen.

4. Skriv inn navnet ditt og QuickTime 7 Pro-registreringsnøkkelen nøyaktig slik det står i e-postmeldingen du har mottatt fra Apple Online Store. Trykk deretter på tabulatortasten på tastaturet. Registreringen er fullført når QuickTime-logoen endres til QuickTime Pro-logoen.

Mac OS X Leopard v10.5 eller eldre

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på QuickTime.

2. Klikk på Registrer-knappen.

3. Skriv inn navnet ditt og QuickTime 7 Pro-registreringsnøkkelen nøyaktig slik det står i e-postmeldingen du har mottatt fra Apple Online Store. Trykk deretter på tabulatortasten på tastaturet. Registreringen er fullført når QuickTime-logoen endres til QuickTime Pro-logoen.

Microsoft Windows

1. Installere QuickTime 7 for Windows.

2. Klikk på Start-menyen og velg QuickTime Player, eller dobbeltklikk på snarveien for QuickTime Player på skrivebordet.

3. Velg Rediger > Innstillinger på menylinjen i QuickTime Player.

4. Klikk på Registrer.

5. Skriv inn navnet ditt og QuickTime 7 Pro-registreringsnøkkelen nøyaktig slik det står i e-postmeldingen du har mottatt fra Apple Online Store, og klikk deretter på Bruk. Registreringen er fullført når «QuickTime 7 Pro» vises nedenfor registreringsnøkkelen.

Få tak i en tapt registreringsnøkkel

Hvis du har mistet registreringsnøkkelen, kan du se etter den i e-poster, innstillingene eller bestillingsloggen for Apple Online Store:

• Hvis du har kjøpt en registreringsnøkkel for QuickTime 7 Pro i Apple Online Store, får du nøkkelen via e-post som en del av bestillingsbekreftelsen. Søk i e-postarkivet ditt etter QuickTime Pro.

• Hvis nøkkelen for øyeblikket er i bruk på datamaskinen din, kan du finne den i innstillingene for QuickTime Player 7 eller QuickTime, slik det beskrives ovenfor.

• Hvis du kjøpte nøkkelen hos Apple Online Store, kan det hende du kan finne den i bestillingsloggen. Gå til kontosiden din på Apple Online Store, og klikk deretter på linken for å se bestillingsloggen. Logg på med Apple-ID-en du brukte da du kjøpte nøkkelen. Hvis nøkkelen ikke er i bestillingsloggen, kan du ta kontakt med Apple Online Store ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsloggsiden. Apple tar ikke vare på informasjon om kjøpene dine, men en salgsrepresentant kan kanskje finne nøkkelen blant tidligere bestillinger.

Kompatibilitet med eldre eller nyere versjoner av QuickTime

Siden QuickTime 7 inkluderer teknologi som krever vederlag, kreves det en registreringsnøkkel som er spesifikk for QuickTime 7 for å kunne bruke Pro-funksjonene.

• QuickTime X krever ikke en registreringsnøkkel. QuickTime X er den moderne versjonen av QuickTime-teknologi, som har vært innebygd i OS X siden Snow Leopard. Det inkluderer QuickTime Player (versjon 10). Hvis du har eldre medietyper eller arbeidsflyter som ikke støttes av QuickTime X, kan du installere QuickTime Player 7 og bruke QuickTime 7 Pro-registreringsnøkkelen sammen med dette.

• QuickTime 6 Pro-registreringsnøkler virker ikke sammen med QuickTime 7.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.