Hvis Apple TV ikke slås på

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple TV ikke slås på, viser video eller spiller av lyd.

Følg denne framgangsmåten for å sjekke HDMI-koblingen mellom Apple TV og TV-en. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles trenger hjelp.

Sjekk strømledningen

Pass på at Apple TV-enheten er koblet til strøm og at statuslyset er på. Hvis du ikke er statuslyset, kan du gjøre følgende: Sjekk om du fremdeles trenger hjelp etter hvert trinn.

• Prøv å bruke fjernkontrollen til å vekke Apple TV-enheten.
  • Koble strømledningen fra Apple TV-enheten, vent 30 sekunder, og koble strømledningen til igjen.
  • Prøv å bruke et annet strømuttak.
  • Hvis Apple TV er koblet til et grenuttak, pass på at grenuttaket er slått på.

Sjekk HDMI-kabelen

Hvis statuslyset på Apple TV er på og du ikke ser video eller hører lyd, pass på at HDMI-kabelen er ordentlig koblet til Apple TV-enheten og til alle tilkoblede TV-er, mottakere eller HDMI-svitsjer.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du har slike problemer med Apple TV 4K.

Sjekk TV- og mottakerinnstillingene

Pass på at TV og mottaker er slått på. Hvis TV-en eller mottakeren har flere HDMI-porter, kan du måtte bytte til den HDMI-inngangen på TV-en eller mottakeren som Apple TV-enheten er koblet til. Du kan også prøve å bruke en annen HDMI-port eller HDMI-kabel.

Prøv å bytte til en annen skjermmodus

Hvis du ser en svart skjerm eller en Apple-logo som raskt forsvinner og blir til en svart skjerm, kan du prøve å bruke fjernkontrollen til å endre videoinnstillinger:

• På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) holder du inne Meny og Volum ned i fem sekunder, så slipper du. Apple TV-enheten vil da bytte til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Velg OK for å velge en oppløsning, eller velg Avbryt for å avslutte.
  • På Apple TV (2. eller 3. generasjon) holder du inne Meny og Opp i fem sekunder. Apple TV-enheten vil da bytte til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Velg OK for å velge en oppløsning, eller velg Avbryt for å avslutte.