Hvis Apple TV ikke slås på

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple TV ikke slås på, ikke viser video eller ikke spiller av lyd.

Følg denne fremgangsmåten for å sjekke HDMI-forbindelsen mellom Apple TV og TV-en. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles trenger hjelp.

Sjekk strømledningen

Sørg for at Apple TV er koblet til strøm, og at statuslyset er på. Hvis du ikke ser statuslyset, kan du prøve denne fremgangsmåten. Sjekk om du fremdeles trenger hjelp etter hvert trinn.

• Trykk på Meny eller Apple TV-appen/Hjem-knappen  på Siri Remote for å prøve å vekke Apple TV.
  • Koble fra strømkabelen til Apple TV, vent 30 sekunder og koble strømkabelen til igjen.
  • Prøv å bruke et annet strømuttak.
  • Hvis Apple TV er koblet til et grenuttak, må du sørge for at grenuttaket er slått på.

Sjekk HDMI-kabelen

Hvis statuslyset på Apple TV er på og du ikke ser video eller hører lyd, må du sørge for at HDMI-kabelen er ordentlig koblet til Apple TV og alle tilkoblede TV-er, mottakere eller HDMI-svitsjer.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du opplever disse problemene med Apple TV 4K.

Sjekk TV- og mottakerinnstillingene

Pass på at TV-en og mottakeren er slått på. Hvis TV-en eller mottakeren har flere HDMI-porter, må du kanskje bytte til den HDMI-inngangen på TV-en eller mottakeren som Apple TV er koblet til. Du kan også prøve å bruke en annen HDMI-port eller HDMI-kabel.

Prøv å bytte til en annen skjermmodus

Hvis du ser en svart skjerm eller en Apple-logo som raskt forsvinner og blir til en svart skjerm, kan du prøve å bruke fjernkontrollen til å endre videoinnstillingene:

• På Apple TV 4K eller Apple TV HD holder du inne Meny og Volum ned i fem sekunder før du slipper. Da bytter Apple TV til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Velg OK for å velge en oppløsning, eller velg Avbryt for å avslutte.
  • På Apple TV (2. eller 3. generasjon) holder du inne Meny og Opp i fem sekunder. Da bytter Apple TV til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Velg OK for å velge en oppløsning, eller velg Avbryt for å avslutte.