Batteri til iMac (24-tommers, 2023, to porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekilesett (076-00507)

• Momenttrekker (blågrønn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Torx Plus 3IP-halvmånebit (923-08468)

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Viktig

Denne modellen krever et CR2016 batteri. Erstatningsbatterier kan kjøpes hos elektronikkforhandlere.

Fjerning

1. Snu hovedkortet for å få tilgang til batteriet.

2. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-09787) fra batteridekselet. Løft deretter batteridekselet med batteriet fra hovedkortet.

3. Snu batteridekselet. Fjern deretter batteriet fra batteridekselet.

• Merk: Hvis nødvendig, bruker du den svarte pinnen for å fjerne batteriet fra batteridekselet.

Montering

Advarsel

Installer kun et CR2016 batteri. Det er eksplosjonsfare hvis batteriet installeres feil eller byttes ut med feil batteritype. Kast brukte batterier i henhold til lokale miljølover og -retningslinjer.

1. Sett batteriet inn i batteridekselet med den positive siden (+) vendt ned.

2. Snu batteridekselet med batteriet og plasser det på hovedkortet. Juster skruehullene i batteridekselet med skruehullene i hovedkortet.

3. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-biten til å skru inn igjen de to 3IP-skruene (923-09787) i batteridekselet.

Monter følgende deler igjen for å fullføre monteringen: