Se Friday Night Baseball i Apple TV-appen

Med Apple TV+ kan du se Major League Baseball-kamper, tidligere kamper i reprise og dekning på forespørsel.

Hvor kan jeg se Friday Night Baseball?

Du kan se Friday Night Baseball i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K og Apple TV HD, Windows-PC, smart-TV-er, strømmeenheter og kabel-TV-bokser. Du kan også se Friday Night Baseball på nettet på tv.apple.com, inkludert på Android- og Chrome OS-enheter.*

Finn ut hvordan du kan se Friday Night Baseball, Apple TV+ og mer på Apple-enheter, TV og på nettet

Friday Night Baseball tilbys ikke i alle land og regioner der Apple TV-appen er tilgjengelig.

Finn ut hvor du kan se Friday Night Baseball

* Funksjoner og innhold for Friday Night Baseball kan variere etter land eller region. Innhold er bare tilgjengelig på engelsk og kan inneholde betalt annonsering. Hvis du ikke finner Friday Night Baseball på Apple TV-appen, må du kanskje oppdatere enheten til den nyeste programvaren.

Kom i gang med Apple TV-appen

For å kunne se Friday Night Baseball må du sørge for at du

• har et abonnement på Apple TV+

• oppdaterer til den nyeste programvaren på Apple-enheten, eller oppdaterer til den nyeste versjonen av Apple TV-appen

• Logg på med Apple-ID

• Konfigurer Apple TV-appen hvis du bruker en strømmeenhet eller spillkonsoll

Abonner på Apple TV+

Med et abonnement på Apple TV+ kan du se Friday Night Baseball-kamper og ekstra innhold.

Finn ut hvordan du får Apple TV+

Oppdater til den nyeste programvaren

For å få tilgang til alle funksjonene i Friday Night Baseball må du påse at enheten din er oppdatert med den nyeste programvaren.

* Friday Night Baseball støttes ikke på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Konfigurer Apple TV-appen

Hvis du bruker en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll, kan det hende at du må konfigurere Apple TV-appen først.

Logg på med Apple-ID

For å logge på Apple TV-appen trenger du en Apple-ID og et passord. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID eller hva du gjør hvis du har glemt passordet for Apple-ID-en din.

Slik ser du en Live Friday Night Baseball-kamp

1. Åpne Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/sports.

2. Gå til Søk-fanen.

3. Velg Apple TV+ Major League Baseball.

4. Velg en kamp.

5. Velg Se.

Hvis du vil skjule stillingen for pågående kamper på iPhone eller iPad, går du til Innstillinger > TV og slår av Vis sportsresultater. Finn ut hvordan du skjuler resultater på Apple TV, hvordan du skjuler resultater på en Windows PC eller hvordan du skjuler resultater på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll.

Slik ser du en Friday Night Baseball-kamp i reprise

Når kampen er over, kan du velge om du vil se en reprise av hele kampen eller et kort sammendrag.

Se et sammendrag av kampen

1. Åpne Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Velg Friday Night Baseball.

3. Bla ned til Tidligere kamper og velg en kamp.

4. Velg Se sammendrag.

Du kan også bruke Søk til å se etter en kamp.

Se en reprise av hele kampen

1. Åpne Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Velg Friday Night Baseball.

3. Finn kampen du vil se på.

4. Velg kampen, bla til Se på repriser, og velg deretter Fullstendig reprise.

Hvordan finne ut når et lag spiller

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Gå til Søk.

3. Trykk eller klikk på Apple TV+ Major League Baseball. Eller søk etter laget du vil se på.

Du kan også følge favorittlagene dine i Apple TV-appen ogse en liste over planlagte MLB-kamper.