Hvis det mangler sanger i musikkbiblioteket etter at du har slått på Synkroniser bibliotek

Sørg for at alle enhetene dine har Synkroniser bibliotek påslått og er logget på med samme Apple-ID som du bruker med Apple Music. Hvis musikkbiblioteket ditt er lagret på datamaskinen din, må du sjekke sangenes skystatus for å finne manglende musikk og løse problemer.

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Sørg for at du sikkerhetskopierer musikkbiblioteket ditt før du endrer noe.

Sjekk først disse tingene

Har du et aktivt abonnement på Apple Music?

For å bruke Synkroniser bibliotek trenger du et abonnement på Apple Music. Du kan også bruke Synkroniser bibliotek med et iTunes Match-abonnement.

Hvis du har avsluttet abonnementet på Apple Music eller iTunes Match, fjernes musikkbiblioteket på alle enhetene dine, bortsett fra på enheten musikkbiblioteket ditt er lagret på. All musikk, inkludert spillelister, som du har lagt til eller lastet ned fra Apple Music-katalogen, blir også fjernet.

Er alle enhetene dine logget på med samme Apple-ID som du bruker med Apple Music-abonnementet ditt?

Finn modellen din nedenfor, og følg trinnene.

Sjekk Apple-ID-en du er logget på med for Apple Music på Macen

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Velg Konto fra menylinjen.

Sjekk Apple-ID-en du er logget på med for Apple Music på iPhone eller iPad

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på bildet dittbildesymbolet øverst.

3. Bla ned og trykk på Kontoinnstillinger.

Sjekk Apple-ID-en du er logget på med i Apple Music-appen for Windows på PC-en

1. Åpne Apple Music-appen for Windows.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet.

Apple Music-appen for Windows som viser brukerens navn valgt nederst i sidepanelet.

Sjekk Apple-ID-en du er logget på med i iTunes for Windows på PC-en

1. Åpne iTunes.

2. Velg Konto øverst.

Mangler du musikk du har kjøpt fra iTunes Store?

Finn ut hvordan du laster ned musikk du har kjøpt i iTunes Store, på nytt

Er den manglende sangen et sted på datamaskinen?

1. Søk etter den manglende sangen på Mac eller PC.

2. Hvis du finner den manglende sangen, drar du den til Apple Music-appen eller iTunes for Windows.

3. Oppdater skybasert bibliotek:

• I Apple Music-appen på Mac eller i iTunes for Windows: Velg Fil > Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

• I Apple Music-appen for Windows: Klikk på Sidepanel-handlingerBildet har ingen alternativ tekst øverst i sidepanelet. Deretter klikker du på Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

Hvis musikkbiblioteket ditt er lagret på forskjellige steder:

Har du kontrollert skystatusen til sanger på Mac eller PC?

1. Åpne Apple Music-appen eller iTunes for Windows.

2. Velg Sanger i sidepanelet.

3. Vis Skystatus og Skynedlasting.

• I Apple Music-appen på Mac eller i iTunes for Windows: På menylinjen velger du Vis > Vis visningsvalg.

• I Apple Music for Windows: Høyreklikk på overskriftslinjen.

4. Velg Skystatus og Skynedlasting.

Se etter følgende statuser ved siden av sangene dine for å finne ut hva du skal gjøre.

Apple Music-programmet på Mac som viser skystatusen ved siden av sanger

Et utropstegn

Sangen kan ikke spilles av eller synkroniseres mellom enhetene dine før originalfilen er funnet.

1. Klikk på utropstegnetUgyldig plassering-symbolet ved siden av sangen.

2. Det vises en melding som spør om du vil finne sangen. Klikk på Finn.

3. Hvis sangen blir funnet, blir du bedt om å bruke plasseringen til å finne andre manglende sanger i biblioteket. Hvis du ser denne meldingen, klikker du på Finn filer.

Venter

Sangen vises ikke på de andre enhetene dine, fordi den venter på å bli synkronisert.

1. Sørg for at datamaskinen er koblet til internett.

2. Oppdater skybasert bibliotek.

• I Apple Music-appen for Mac eller i iTunes for Windows velger du Fil > Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

• I Apple Music-appen for Windows klikker du på Sidepanel-handlingerknappen Sidepanel-handlinger. Deretter klikker du på Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

3. Vent til sangen synkroniseres. Sjekk deretter om sangen vises på de andre enhetene dine.

Fjernet

Sangen ble slettet fra en annen enhet der Synkroniser bibliotek er påslått.

Hvis du vil at sangen skal vises på de andre enhetene dine:

1. Kontroller at alle enhetene dine er koblet til internett.

2. Klikk på pilenFjernet-knappen ved siden av sangen.

3. Klikk på Legg til i skymusikkbiblioteket.

4. Oppdater skybasert bibliotek.

• I Apple Music-appen for Mac eller i iTunes for Windows velger du Fil > Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

• I Apple Music-appen for Windows klikker du på Sidepanel-handlingerknappen Sidepanel-handlinger. Deretter velger du Bibliotek > Oppdater skybasert bibliotek.

Sangen er nedtonet

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.