Send og lagre GIF-er på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Meldinger kan du finne hundrevis av populære GIF-er i #images som du kan legge til i meldingene dine.

#images er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, India, Singapore, Filippinene og Japan.

Legg til en GIF fra #images

Bruk #images i Meldinger-appen til å finne og dele GIF-er med kontaktene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger, trykk på ny melding, og skriv inn en kontakt eller trykk på en eksisterende samtale.

2. Trykk på #images-symbolet.

3. For å søke etter en spesifikk GIF trykker du på Finn bilder, og deretter angir du et nøkkelord, som for eksempel «bursdag».

4. Trykk på GIF-en for å legge den til i meldingen.

5. Trykk på send-symbolet for å sende.

GIF-er fra #images animerer bare i Meldinger-appen på Apple-enheter.

Lagre en GIF

Du kan lagre en GIF du mottar i en melding, til Bilder-appen på iOS-enheten. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger.

2. Åpne meldingen med GIF-en du sendte tidligere, som du vil lagre.

3. Trykk og hold på GIF-en, og trykk deretter på Lagre. Hvis du har iPhone 6s eller nyere, kan du bruke 3D Touch til å lagre en GIF. Bare trykk hardt på GIF-en, sveip opp og trykk på Lagre.

Rapporter et problem med et bilde

Hvis du har et problem når det gjelder innhold du har funnet i #images, kan du rapportere det:

1. Trykk på #images og søk etter bildet du ønsker å rapportere.

2. Når du finner bildet, trykk og hold på bildet for å se en større forhåndsvisning.

3. Ta et skjermbilde, og trykk deretter på miniatyrbildet for å åpne forhåndsvisningen.

4. Trykk på Ny melding, og trykk deretter på Mail.

5. Send skjermbildet på e-post til images-reports@apple.com med en beskrivelse av problemet ditt.

Hvis du har et krav eller spørsmål om brudd på opphavsrett, kan du rapportere det her.

Hvis #images ikke er i appskuffen

Sørg for at #images-appen er aktivert:

1. Dra til venstre fra appskuffen, og trykk deretter på mer-symbol.

2. Trykk på Rediger, og trykk deretter på legg til-symbol for å legge til #images-appen.

Sørg for at tastaturet ditt er satt til et støttet språk og en støttet region. Gå til Innstillinger > Generelt, og trykk på Språk og region.

#images-appen er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, India, Singapore, Filippinene og Japan.

Les mer

Bruk iMessage-apper til å samarbeide med andre, dekorere meldinger med etiketter, dele sanger og mye mer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.