Apple Watch SE (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Lanseringsår: 2022

Identifiser din Apple Watch

Materiale og finish

Urkasse av aluminium

• Midnatt

• stjerneskinn og sølv

Størrelse og vekt

• 44 mm

• Høyde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Tykkelse: 10,7 mm

• Vekt (GPS): 32,9 g

• Vekt (GPS + Cellular): 33 g

• Passer håndledd på 140–245 mm

• 40 mm

• Høyde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Tykkelse: 10,7 mm

• Vekt (GPS): 26,4 g

• Vekt (GPS + Cellular): 27,8 g

• Passer håndledd på 130–200 mm

Maskinvare og knapper

• Digital Crown

• Mikrofon

• Side­knapp

• Høyttaler/luftventil

• Optisk hjertemåler

Kontroller

• Digital Crown med følbare tilbake­meldinger

• Side­knapp

• Siri

Chip

• S8 SiP med 64‑bits 2-kjerners prosessor

• 2-kjerners Neural Engine

• 32 GB kapasitet

Sensorer

• Andre generasjons optisk hjertemåler

• Kompass

• Høydemåler som alltid er på

• Akselerometer som måler høy g-kraft

• Nøyaktig gyroskop

• Lyssensor

Helse og velvære

• Puls-appen

• Varslinger ved lav og høy puls

• Varslinger om ujevn hjerterytme1

• Medisiner-app

• Mindfulness-app

• Støy-app

• Søvn-app med søvnstadier

Skjerm

• LTPO OLED Retina-skjerm

• Ion-X-glass på forsiden

• Maksimal lysstyrke på opptil 1000 nit

• 326 piksler per tomme

Strøm og batteritid

• Heldagsbatteri på opptil 18 timer ved normal bruk2

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 80 % lading på 1,5 timer3

Operativ­system

watchOS

watchOS er verdens mest avanserte operativ­system for smarttilbehør, med apper og funksjoner de­signet for å holde deg aktiv, sunn, trygg og oppdatert.

Trening og aktivitet

• Løping

• Egendefinert intervalltrening

• Egendefinerte treningsvisninger

• Pulssoner

• Rute

• Steglengde, tid med bakkekontakt og vertikal svingning

• Automatisk baneregistrering

• Multisporttrening

• Fottur

• Retning, stigning, høyde og koordinater

• Egendefinerte rutepunkter

• Automatisk opprettede rutepunkter for mobiltilkobling

• GPS-data for Spor tilbake

• Topografiske kart for over 1000 nasjonale og regionale parker (kun USA)

• Sykling

• Snittfart, stigning og distanse

• Tilkobling til sykkeltilbehør via Bluetooth

• Terskelwatt (FTP)

• Kraftsoner

• Rytme

• Oppdateringer i sanntid på iPhone

• Svømming

• Svømming i basseng eller åpent vann

• Lengder og autosett

• SWOLF-poeng

• Automatisk registrering av svømmetak

• Sparkebrett

• Snittfart, totaldistanse og lengder

• Flere treningsøkter

• Gange

• Ellipsemaskin

• Roing

• Trappemaskin

• HIIT

• Yoga

• Funksjonell styrketrening

• Dans

• Nedtrapping

• Kjernetrening

• Pilates

• Tai chi

• Rullestol

• Kickboksing

• Multisport

• Annet

Sikkerhet

• Nødanrop (SOS)4

• Internasjonale nødnummer5

• Registrering av ulykke4

• Fallregistrering

Slitestyrke

• Vannbestandighet 50 m (svømmesikker)6

Tilkobling

• L1 GPS, GNSS, Galileo og QZSS

• LTE og UMTS7

• Wifi 4 (802.11n)

• Bluetooth 5.3

• Apple Pay

• GymKit

• Støtter Apple Watch for barn som bruker familieoppsett8

Tilgjengelighet

Innebygde tilgjengelighets­funksjoner for personer med nedsatt syn, mobilitet, hørsel eller kognitive evner.

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver

• Zoom

• Av/på-etiketter

• Reduser gjennomsiktighet

• Øk kontrast

• Fargefiltre

• Tekststørrelse

• Halvfet tekst

• Reduser bevegelse

• Klokkeslag hver time

• AssistiveTouch

• Hastighet for knappetrykk

• Trykktilpassing

• Besvar anrop auto­matisk

• Skriv til Siri

• Støtte for tekst i sanntid (RTT)

• Lydvolumbalanse

• Lydavskrift

• Direktetale

• Tilgjengelighets­snarvei

• Monolyd

• Følbar tid

• Personlig stemme

Krav til bruksmiljø

• Temperatur under bruk: 0 til 35 °C

• Oppbevaringstemperatur (ikke i bruk): -20 til +45 °C

• Relativ fuktighet: 5 til 90 % ikke-kondenserende

• Høyde under bruk: 0 til 3000 m

Apple Watch SE og miljøet

Når Apple Watch SE kombineres med Sport Loop, er klokken karbonnøytral:9

Fremskritt mot Apples 2030-mål

Apple Watch SE kombinert med Sport Loop er ett av Apples første karbonnøytrale produkter:

• 30 % resirkulert eller fornybart innhold10

• 100 % av strømforbruket i produksjonen dekkes av fornybare energi­kilder11

• 50 % eller mer blir fraktet uten fly12

• 75 % redusert utslipp sammenlignet med referansepunktet13

• 7,2 kg CO2-ekvivalenter av de gjenværende karbonutslippene kompenseres med klimakvoter av høy kvalitet14

Materialer

• 100 % resirkulert aluminium i urkassen

• 100 % resirkulert gull på flere kretskort

• 100 % resirkulert tinn i loddemetallet på flere kretskort

• 100 % resirkulert wolfram i Taptic Engine

• 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i alle magneter

• 100 % fiberbasert emballasje15

• 44 % resirkulert innhold i fiberemballasjen

Strømforbruk

• 100 % av strømmen som brukes til å produsere Apple Watch SE og Sport Loop stammer fra fornybare energikilder

• 100 % av kundenes forventede strømforbruk kompenseres med fornybare energikilder16

• Oppfyller California Energy Commission sine effek­tivitetsstandarder for batteriladingssystemer17

Avfall

• Som en del av Apples Zero Waste Program sender ingen leverandørfabrikker avfall til søppeldeponi.

Smartere kjemi18

• Skjermglass uten arsen

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere og PVC

• Oppfyller det europeiske REACH-kravet for nikkel

Kompatibilitet

• iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere

I esken

• Apple Watch SE

• Rem

• Magnetisk lader-til-USB‑C‑kabel til Apple Watch (1 m)

1. Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

2. Heldagsbatteri er basert på følgende bruksmønster: 90 klokkevisninger, 90 varslinger, 45 minutter med appbruk og en 60 minutters treningsøkt med musikkavspilling fra Apple Watch via Bluetooth over en periode på 18 timer. Bruksmønster for Apple Watch SE (2. gen.) (GPS) inkluderer 18 timer med tilkobling til iPhone via Bluetooth. Bruksmønster for Apple Watch SE (2. gen.) (GPS + Cellular) fordelt over 18 timer inkluderer totalt 4 timer med LTE-tilkobling og 14 timer med tilkobling til iPhone via Bluetooth. Testene ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjons­enheter av Apple Watch SE (2. gen.) (GPS) og Apple Watch SE (2. gen.) (GPS + Cellular). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Batteritiden avhenger av bruk, konfigurasjon, mobilnettverk, signalstyrke og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer.

3. Ladetidene måles fra 0–80 % og 0–100 % ved bruk av den magnetiske Apple Watch-kabelen som følger med. Testene ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjons­enheter av Apple Watch SE (2. gen) (GPS) og Apple Watch SE (2. gen.) (GPS + Cellular), hver sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare samt magnetisk USB‑C-ladekabel til Apple Watch (modell A2652) og Apples 20-watts USB‑C-lader (modell A2305). Ladetiden avhenger av innstillingene og omgivelsene. Faktiske resultater varierer.

4. Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi‑Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.

5. Krever Apple Watch Series 7, SE, Ultra eller nyere. Her finner du en liste over land og regioner: apple.com/no/watchos/feature-availability.

6. Apple Watch SE har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch SE skal ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Se support.apple.com/no-no/HT205000 for mer informasjon.

7. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobil­operatøren din for mer informa­sjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverks­for­bindelse. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/watch/cellular. Du finner mer informasjon om konfigurering på support.apple.com/no-no/HT207578.

8. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobil­operatøren din for mer informa­sjon. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/watch/cellular.

9. Opplysningene er korrekte ved produktlansering. Produktinformasjonen er basert på den amerikanske konfigurasjonen av Apple Watch SE kombinert med Sport Loop.

10. Resirkulert eller fornybart innhold i et produkt består av delen med sertifisert resirkulert materiale i hele enheten, ikke inkludert emballasje eller medfølgende tilbehør.

11. Strømforbruket i produksjonen dekkes av fornybare energikilder, inkludert en blanding av prosjekter for fornybare energikilder fra både leverandører og Apple.

12. 50 % av alle karbonnøytrale produkter rangert etter vekt er ved produktlansering planlagt fraktet uten bruk av fly i løpet av produktenes levetid.

13. Karbonreduksjonen beregnes mot følgende referansepunkt: 1) Ingen bruk av fornybar energi beregnes til produksjon eller bruk av produktet, utenom det som allerede er tilgjengelig gjennom det nyeste strømnettet (basert på regionale utslipps­faktorer). 2) Apples karbonavtrykk fra viktige materialer per 2015 (som er vårt referanse­punkt for målet om karbon­nøytralitet i 2030). Karbonavtrykk fra materialer reflekterer bruken av resirkulert innhold og produksjons­tekno­logi. 3) Apples snittbruk av transport­metoder (fly, tog, skip, kjøretøy) sortert etter produktlinje over tre år (regnskapsårene 2017–2019) for å gi et presist referansepunkt av transportutslippene for produktene våre.

14. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker klimakvoter, kan du lese miljørapporten vår.

15. Basert på emballasje som sendes av Apple. Beregning av emballasje som sendes i USA, basert på vekt. Lim, blekk og belegg er ikke inkludert i beregningene våre for plastinnhold og emballasje­vekt.

16. Apple matcher 100 % av det forventede strømforbruket kun for karbonnøytrale remkombinasjoner av Apple Watch Series 9, Apple Watch SE og Apple Watch Ultra 2.

17. Apple Watch SE oppfyller California Energy Commissions effek­tivitetsstandarder for små batteriladesystemer, som beskrevet i California Code of Regulations.

18. Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer beskriver Apples restriksjoner for bruk av enkelte kjemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, produksjons­prosesser og emballasje som brukes ved frakt av produkt­ene til Apples sluttkunder. Restriksjonene er basert på internasjonale lover og forskrifter, offentlige myndigheter, krav til miljømerking, miljøstandarder og Apples retnings­linjer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndig­hetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater. Apples produkter overholder EU-direktivet 2011/65/EU med vedlegg, inkludert unntak for bruk av bly, for eksempel i form av loddetinn for høye temperaturer. Apple arbeider med å fase ut disse unntatte stoffene i nye produkter der det er teknisk mulig.

Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9 og Apple Watch SE krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke til­gjeng­elige i alle regioner eller for alle språk. Se hele listen.

Tilgjengeligheten av remmer kan variere.