Koble Apple Watch til wifi

Når du ikke har iPhonen i nærheten, kan Apple Watch koble til wifi. For å kunne velge hvilket wifi-nettverk Apple Watch skal koble til, må du ha watchOS 5 eller nyere.

Velg et wifi-nettverk

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.

2. Trykk på Wifi. Enheten din søker automatisk etter nettverk.

Wifi-innstillingsskjermen på Apple Watch
  3. Trykk på navnet på nettverket du vil koble til. Hvis du har Apple Watch Series 6 eller nyere, kan du koble til wifi-nettverk på 2,4 GHz eller 5 GHz. Apple Watch Series 5 og eldre samt Apple Watch SE kan bare koble til wifi-nettverk på 2,4 GHz.

4. Hvis du blir bedt om det, oppgir du passordet med Skrible eller Apple Watch-tastaturet.

5. Trykk på Koble til.

Du kan bruke Skrible på disse språkene: engelsk (Australia, Canada, Storbritannia og USA), fransk (Frankrike og Canada), tysk og italiensk.

Glem et wifi-nettverk

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.

2. Trykk på wifi og deretter på navnet på nettverket du er koblet til.

3. Trykk på Glem dette nettverket og deretter på Glem.

Valget Glem dette nettverket på Apple Watch

Finn kompatible wifi-nettverk

Apple Watch kan kobles til et wifi-nettverk

• hvis iPhonen har vært koblet til nettverket tidligere mens den var koblet til klokken via Bluetooth

• hvis wifi-nettverket er 802.11b/g/n 2,4 GHz (eller 5 GHz hvis du har Apple Watch Series 6 eller nyere)

Du kan ikke koble Apple Watch til offentlige nettverk som krever pålogging, abonnementer eller profiler. Disse nettverkene, som kalles kontrollerte nettverk, kan være gratisnettverk eller betalingsnettverk på steder som bedrifter, skoler, studentboliger, leiligheter, hoteller og butikker. Når Apple Watch kobles til et kompatibelt wifi-nettverk i stedet for iPhone-forbindelsen, vises et wifi-symbolwifi-symbol i Kontrollsenter.

Juster innstillingene for automatisk delt internett

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.

2. Rull ned, og trykk på wifi.

3. Rull til Innstillinger for automatisk delt internett, og trykk for å velge et alternativ.

Skjermen for wifi-innstillinger på Apple Watch, hvor alternativet for innstillinger for automatisk delt internett vises

Koble til andre nettverk

Finn ut mer om Bluetooth, wifi og mobilnett på Apple Watch.