Tilgjengelighetsfunksjoner for hørsel i iOS

Bli kjent med noen av de kraftige funksjonene som Apple bygger på iPhone, iPad og iPod touch for å støtte mennesker som er døve, har begrenset hørsel eller har unike hørselsbehov.

iOS-enheter er fylt med tilgjengelighetsfunksjoner som disse, som kan hjelpe mennesker som er døve, har begrenset hørsel eller har unike hørselsbehov med å bruke enhetene sine:

En iPhone-skjerm som viser en mann som logger på en FaceTime-videosamtale.

Høreapparater

Hør telefonanrop og annen lyd tydeligere på iPhone, iPad eller iPod touch med Made for iPhone-høreapparater. Når sammenkoblingen med høreapparatet er opprettet, kan du kontrollere det med iOS-enheten.

Konfigurer Made for iPhone-høreapparater

Direktelytting

Bruk direktelytting, en funksjon som gjør iPhone, iPad eller iPod touch om til en ekstern mikrofon som sender lyd fra omgivelsene dine til Made for iPhone-høreapparater eller AirPods.

Bruk enheten som mikrofon med direktelytting

Visuelle varsler

LED-blitsen på iPhone eller iPad Pro kan blinke når enheten er låst og du mottar varsler. Dette kan være nyttig om du ikke vil gå glipp av varsler mens enheten er låst.

Slå på visuelle varsler

RTT-samtaler

Telefonsamtaler med tekst i sanntid (RTT) sender umiddelbart meldinger mens du skriver dem. Transkripsjoner lagres i anropsloggen i Telefon-appen, og du kan oppgradere en vanlig samtale til RTT.

Kom i gang med RTT-samtaler

FaceTime-videosamtaler

Alle iOS-enheter kommer med FaceTime, slik at du kan utføre videosamtaler med andre iOS-brukere, uansett hvor de er. Og FaceTimes video av høy kvalitet og raske bildefrekvens gjør den ideell for å kommunisere med tegnspråk.

Bruk FaceTime for videosamtaler

Undertekst for video

Noe videoinnhold fra iTunes Store har flere lydspråk eller andre tilgjengelighetsfunksjoner som skjult teksting (CC) og undertekster for døve og hørselshemmede (SDH).

Se videoer med CC eller SDH

Tilpassing av hodetelefoner

Bruk Tilpassing av hodetelefoner til å tilpasse lydinnstillingene for hodetelefoner for å forsterke myke lyder og justere bestemte frekvenser for hørselsbehovet ditt. Du kan også bruke audiogramdataene dine fra Health-appen til å tilpasse lydinnstillingene.

Tilpass lydnivået på hodetelefoner