Kombinert OS X Yosemite 10.10.3-oppdatering

Systemkrav: OS X Yosemite 10.10

Filstørrelse: 2 GB

Last ned

OS X Yosemite v10.10.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Yosemite.

OS X Yosemite v10.10.3-oppdateringen inkluderer den nye Bilder-appen og forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Macen.

Med Bilder kan du:

• Bla gjennom bilder etter tid og sted i oversiktene Øyeblikk, Samlinger og År

• Navigere i biblioteket ved hjelp av praktiske Bilder-, Delt-, Albumer- og Prosjekt-faner

• Arkivere alle bilder og videoer i iCloud-bildebiblioteket i opprinnelig format og med full oppløsning

• Få tilgang til bilder og videoer som er arkivert i iCloud-bildebiblioteket, fra Mac, iPhone, iPad eller iCloud.com med nettleseren din

• Perfeksjonere bildene dine med kraftige og brukervennlige redigeringsverktøy som optimaliserer med et enkeltklikk eller en skyveknapp, eller tillate nøyaktige justeringer med detaljerte kontroller

• Lage fotobøker i profesjonell kvalitet med forenklede verktøy, nye Apple-utformede temaer og nye kvadratiske bokformater

• Kjøpe kopier i nye kvadrat- og panoramastørrelser

Det er enkelt å oppgradere iPhoto-biblioteket til Bilder – bare åpne appen for å komme i gang. Hvis du vil vite mer om Bilder, kan du gå til https://www.apple.com/no/osx/photos-preview/

Denne oppdateringen inkluderer også disse forbedringene:

• Legger til over 300 nye Emoji-tegn

• Legger til Spotlight-forslag i Slå opp

• Hindrer at Safari arkiverer URL-er til nettstedsfavoritter som brukes i Privat nettlesing

• Forbedrer stabiliteten og sikkerheten i Safari

• Forbedrer Wi-Fi-ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet i ulike brukssituasjoner

• Forbedrer kompatibilitet med egne Wi-Fi-nettverksmiljøer

• Løser et problem som kan forårsake at Bluetooth-enheter kobles fra

• Forbedrer påliteligheten ved skjermdeling

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder inkluderer denne oppdateringen følgende:

• Løser et problem som kunne forårsake at Macer som var bundet til en Active Directory-tjener, sluttet å svare ved oppstart

• Gir mulighet til å angi en umask som respekteres av GUI-apper

• Løser et problem med installering av en konfigurasjonsprofil for 802.1x med EAP-TLS

• Løser et problem der mapper fra et DFS-delingspunkt kan «forsvinne» når de vises fra Finder på enkelte Macer

Sikkerhetsinnhold

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

1. Du bør sikkerhetskopiere Macen før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.

2. Bruk Oppdateringer-panelet i Mac App Store til å se etter de nyeste oppdateringene til Apple-programvare, inkludert denne oppdateringen.

3. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan bli vist, og de bør du installere. Noen oppdateringer må kanskje installeres før andre oppdateringer vises.

4. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet oppdateringen av systemet.

5. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Du kan også laste ned den manuelle installereren for denne oppdateringen. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Manuelle installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어