Last ned - Kombinert macOS High Sierra 10.13.6-oppdatering

Systemkrav: macOS 10.13

Filstørrelse: 2,49 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.6-oppdateringen legger til AirPlay 2-støtte for lyd i flere rom med iTunes og forbedrer stabiliteten og sikkerheten til Macen din. Denne oppdateringen anbefales for alle brukere.

AirPlay 2 for iTunes 12.8:

• Styr hjemmelydsystemet ditt og AirPlay 2-aktiverte høyttalere i hele huset.

• Spill musikk samtidig på flere AirPlay 2-aktiverte høyttalere i huset, helt synkronisert.

Andre forbedringer og rettelser:

• Fikser et problem som kan hindre Bilder i å kjenne igjen AVCHD-filer fra noen kameraer.

• Fikser et problem som kan hindre Mail-brukere i å flytte en melding fra Gmail til en annen konto.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어