Om lommeboken med MagSafe til iPhone

Finn ut hvordan du bruker lommeboken til iPhone med Hvor er?.

Bilde av lommeboken i følgende farger: gyllenbrun, mørk kirsebær, blåregn, sekoyagrønn og midnatt.

Lommeboken til iPhone er laget for iPhone-modeller med MagSafe. Den bruker magneter til å festes på baksiden av iPhone direkte, eller på et iPhone-etui med MagSafe.

Den fungerer med skinn- eller silikondeksler for iPhone 12 eller nyere, eller gjennomsiktig deksel for iPhone 13. Du kan bruke lommeboken med det gjennomsiktige dekselet for iPhone 12, men Hvor er? støttes ikke.

Lommeboken har en sikker NFC-brikke som er kompatibel med Hvor er?. Den har plass til opptil tre kort, og den er skjermet for å holde dem trygge. For å bruke et NFC-aktivert kort, som for eksempel en hotellnøkkel, må du fjerne kortet fra lommeboken.

Legg til lommeboken til iPhone i Hvor er?

1. Plasser lommeboken bakpå iPhonen. Magneter i lommeboken holder den på plass.

Et skjermbilde som viser konfigurasjonsvinduet til lommeboken i iOS.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere lommeboken og legge den til i Hvor er?.

No alt supplied for Image

Når lommeboken til iPhone med Hvor er? er lagt til under Enheter, kan du se hvor den er, aktivere Mistet-modus eller velge å bli varslet hvis lommeboken løsner fra iPhonen.

Hvis du har Varsle når atskilt slått på, får du et varsel med den omtrentlige posisjonen til lommeboken omtrent et minutt etter at lommeboken løsnet.

Lommeboken til iPhone med Hvor er? støttes ikke av Finn enheter-appen i watchOS.

Fjern lommeboken til iPhone fra Hvor er?

1. Åpne Hvor er?-appen.

2. Trykk på Enheter, og velg lommeboken.

3. Trykk på Fjern denne enheten.

Et skjermbilde i Hvor er? som viser Fjern denne enheten.
  4. Trykk på Fjern.

Kan du ikke konfigurere lommeboken med MagSafe til iPhone?